CADET PRIMERA DIV.GRUP 7

CF.STA. EULÀLIA RONÇANA -1 AEC.MANLLEU-9

RECITAL DE FUTBOL DEL MANLLEU !!!!

0-4 POL DE LA VIUDA
Molt bon partit el jugat pel Manlleu en la seva visita al Municipal de Santa Eulàlia de Ronçana. Descartant els primers 10-15 minuts, en que els locals han intentat dominar i el Manlleu esperant el moment d'agafar el seu ritme de joc, ha resultat un partit control.lat i dominat i amb un marcador final que s'ha quedat curt després de moltes ocasions manlleuenques, amb tres trets als pals de la porteria local.
Ha set en el minut 25 quan en GERE ha iniciat el que seria el preludi de la gran quantitat de gols marcats. En el minut 29 en GERE marca el 0-2 i així el seu segon gol en el partit. L'allau de joc i ocasions eren un continu per part del Manlleu i, en el minut 33 l'AITOR aconsegueix el 0-3 per, passar, en el minut 37 i marcar el 0-4 en POL amb el cap una centrada de ROGER VERDAGUER.

Amb 0-4 s'ha arribat al descans. Però molt aviat de la represa en MIKEL marca el 0-5, al minut 44. En l'única errada en defensa del Manlleu el Santa Eulàlia ho aprofita per fer el seu gol de l'horor, al minut 55 i el seu autor és en Andrés Maxenchs. Amb el 1-5 el Manlleu continua amb el seu recital i en MIKEL torna a encertar i estableix el 1-6 en el minut 60.Tot seguit, en el minut 70, en ROGER PALLARS marca el 1-7 i, en el minut 73 en MIKEL aconsegueix el seu tercer gol i el 1-8. Un minut després en POL fa el seu segon gol del dia i estampa el definitiu 1-9 pel Manlleu.