dissabte, 8 d’octubre del 2011

JORNADA 1
AEC.MANLLEU - 6  FC.CARDEDEU - 2
A dalt: JORDI "PETER"(Segon entrenador),ROGER PALLÀS, JOAN ENRIC, MIKEL, POL, GERE, ROGER VERDAGUER, ANDREU, AITOR, JOSEP Mª SALA (Entrenador). A baix: VÍCTOR, ÈRIC, SERGI, NIL, MARC, JORDI, CARLES, EDU, PAU...Faltan: FERRAN i CAMIL (Delegat)

El Manlleu ha superat amb força solvència a un bon Cardedeu en el seu primer partit de lliga de Cadets, primera divisió, grup 7.
En l'inici del partit el Cardedeu hi ha posat molta intensitat amb poc perill i, un Manlleu, buscant el moment per trobar-se amb el seu joc. Aquella empenta del Cardedeu ha durat 15 minuts. A partir d’aquí el Manlleu ha començat a dominar cada vegada més fins que, en el minut 20 en GERE marca el 1-0 en una centrada de l’AITOR. Amb aquest resultat el Manlleu passa ha ser amo i senyor del partit i pocs minuts després del primer gol arriba el 2-0 en el minut 28 i el seu autor és en ROGER PALLÀS que culmina una llarga jugada iniciada des de la porteria defensada per en JOAN ENRIC. El domini local segueix i, en el minut 33, a la sortida d’una falta, en POL DE LA VIUDA marca el 3-0. Aquest resultat seria el de la primera part.

En la segona el Manlleu es retroba una vegada més amb el gol i en el minut 43 en GERE aconsegueix el 4-0. Amb aquest resultat tant favorable pel Manlleu , aquest s’acomoda i per contra, el Cardedeu, s’aprofita d’una errada en defensa del Manlleu per marcar el 4-1 (minut 52). El Cardedeu s’anima amb aquest gol aconseguit i mol poc temps després del seu primer gol, aconsegueix marcar el 4-2 (minut 52). Quan els visitants creien amb la remuntada, torna a sortir el bon joc del Manlleu i deixa sense opcions a un bon Cardedeu. Així doncs, en el minut 75, en ROGER VERDAGUER marca el 5-2 al transformar una falta directa. I en el minut 77 en MIKEL marca el definitiu 6-2.
Finalment ha resultat un partit molt entretingut, amb moments de bon futbol, amb dos equips de joc diferent, i amb bon ambient a les grades. Tres punts molt importants els aconseguits avui ja que començar guanyant és important.