dissabte, 22 d’octubre del 2011

JORNADA 3
EL LÍDER NO DONA OPCIONS.....
AEC.MANLLEU"B"-8  CF.LES FRANQUESES"A"-1

El Manlleu continua amb el seu joc de construcció i en el partit front Les Franqueses ha tornat a demostrar-ho. Els locals no han tingut cap problema per superar a un equip amb molt físic i que es presentava al municipal empatats a punts.

Des de l'inici,el Manlleu, ha començat a combinar i crear jugades que han portat perill a la porteria de  Les Franqueses, com un tret al travaser d'en ROGER VERDAGUER entre altres. Això ha set el preludi del primer gol del Manlleu, ha set un gol amb una mica de fortuna, l'ha aconseguit en POL DE LA VIUDA al aprofitar un mal rebuig de la defensa visitant dintre l'àrea petita .Aquest 1-0 ha arribat en el minut 17. Els visitants sense crear cap ocasió de perill i un Manlleu creatiu han resultat l'obtenció del 2-0 en el minut 30 de MIKEL en una jugada de convinació iniciada per en CARLES al mig camp, amb passada a la banda per l'AITOR i, aquest centra per que en GERE estigui a punt de marcar i en MIKEL  , ben col.locat marqui. Amb el 2-0 s'ha arribat al descans.

La màquina de futbol manlleuenca ha continuat desgestant als visitants i, en el minut 43 l'AITOR clava el 3-0 fent justícia al que estaven veient  tots. Com acostuma passar, el Manlleu amb aquest resultat, li arriba un peit moment de desconcentració en defensa i fa que Les Franqueses trenin una bona jugada , l'única en tot el partit, i aconsegueixi marcar el 3-1(minut 50) en una bonica combinació, el seu autor ha set en DAVID.Però aquest gol visitant quedaria en una anècdota, ja que dos minuts després, en el minut 52, en ROGER VERDAGUER marca directament des de un córner un gol olímpic que seria el 4-1. Amb aquest resultat i el domini tant clar del Manlleu, tant sols quedava saber quants gols aconseguiria l'equip. Doncs quatre gols més, el 5-1 en el minut 60 de  ANDREU. En el minut 62 l'AITOR marca el 6-1  i, en els minuts 65 i 77, en MIKEL marca en partida doble.

De moment , els resultats i el bon joc de l'equip, fan que les sensacions siguin molt positives. Però lluny de pensar que serà fàcil, tot el contrari, això tot just acaba de començar. Cal seguir treballant per continuar amb aquesta línia i, anar partit a partit.