dissabte, 29 de gener del 2011

NERVIS, ALTERNATIVES, POLÈMICA, BON JOC.......
GRAN PARTIT DE FUTBOL !!!!! 
AEC.MANLLEU - 1
UE.SANT ANDREU - 1

En una matinal molt freda, amb un terreny de joc molt ràpid i, sota una intensa boira el Manlleu i el St.Andreu han disputat el seu partit en el que els nervis, el joc alternatiu, les decisions arbitrals, els gols i el no veure en claredat el possible guanyador han fet que fos un gran partit de futbol. Els dos equips han demostrat amb escreix el per qué son en les primeres posicions de la classificació i dos dels millors equips de la categoria.

El partit ha sigut un anar i venir amb jugades trenades d'uns i altres, amb arribades del Manlleu contestades d'igual manera pel St.Andreu. Després de molta lluita al mig camp, amb les porteries ben cobertes i les defenses segures ha arribat el 0-1 del St.Andreu (minut.28), en la única errada en defensa del Manlleu. Però seguint el guio del partit el Manlleu ha respost ràpidament en el minut 32 amb l'empat (1-1) aconseguit pel màxim golejador de l'equip l'AITOR, que culmina una jugada d'equip entrant pel lateral de l'àrea i creuant la pilota un cop superat el porter visitant.Amb aquest resultat hem arribat a la miga part.


En la segona rés ha canviat. Els dos equips han seguit amb la seva entrega per culminar un bon partit. Cal remarcar dues jugades polèmiques que en principi semblaven molt clares per uns i pels altres. Un possible penal a l'àrea del Manlleu per una caiguda d'un atacant, que s'ha deixat caure i, en que els visitants, han reclamat la pena màxima i, la més decisiva, un gol anulat al Manlleu per fora de joc d'en ROGER PALLAS i que en el camp ha semblat una errada arbitral clamorosa. Un cop vistes repetides les imatges gravades del partit, per mi, l'àrbitre ha estat encertat en les dues decisions. En les imatges que podeu veure del partit gravat, que cada un tregui les seves conclusions.

Tot això no treu de la mala actuació arbitral en moments puntuals. Com arribar tard al camp per arbitrar un partit tant important de la màxima categoria infantil de Catalunya entre dos equips situats en segona i tercera posició. Com voler compensar una decisió equivocada a favor d'uns per compensar a favor als altres. Entrar en aquesta espiral ha semblat que l'empat era el millor per ell i quedar bé amb els dos equips. S'ha passat els darrers 8 minuts mirant el rellotge semblant el desig de que el partit s'acabés. Mentre aixó passava amb l'àrbitre, els jugadors dels dos equips han seguit amb el seu gran partit i han arribat a la seva fi amb una entrega per agrair. GRÀCIES NOIS !!!!!


 MOMENTS GRÀFICS DEL PARTIT

PAU


CARLES

VÍCTOR, POL DE LA VIUDA

EDU

POL DE LA VIUDA,GUILLEM

SERGI, NIL MARISCAL


NIL MARISCAL, MARC ROTA

SERGI

FOTOGRAFIES: JORDI   APORTACIÓ DE DADES: LLUIS     VÍDEOS: JOAN    CRÒNICA I MUNTATGE: mack

7 comentaris:

  1. Despres de veure'l unes vegades , penso que esta be anulat.Gran partit del dos aspirants.Gracies nens per fer-nos gaudir.Anims Albert.

    Jordi 10

    ResponElimina
  2. Després de veure'l un parell de vegades, penso com en el mateix moment de passar, veig que es GOL i mai l'havia d'haver anulat. La rematada del gol d'en Roger es fa després de que el porter la toqui, per tant la pilota ve de jugada del porter del St. Andreu, no es cap passada de cap jugador del Manlleu. GOL i el Manlleu hauría d'anar segon a la taula.
    Jordi C

    ResponElimina
  3. En este caso no es fuera de juego. Cuando golpea de cabeza el balon el jugador que acaba la jugada esta claramente en fuera de juego bien anulado el gol, muy correcto el arbitro en esa accion y aunque hubiera ganado el Manlleu, seguiria tercero en la tabla no como a dicho Jordi C. NO ES FUERA DE JUEGO si golpea con la cabeza un jugador aunque la toque el portero, es un rebote y si no lo tienes claro te lees las reglas.Repito el arbitro hizo muy bien en anular esa jugada como a dicho Jordi 10.((Me gusta mucho esta pagina)).
    David.O

    ResponElimina
  4. Visca el manlleu,el gol era correcta no hi ha cap fora de joc, visca el manlleu !!!

    ResponElimina
  5. ya ho eh explicat abans!força UESA!!!!
    David.O

    ResponElimina
  6. bueno perdon eh dicho antes que no era fuera de juego rectifico ES FUERA DE JUEGO!!! aunque ya lo e puesto mas abajo!!
    David.O

    ResponElimina
  7. FUERA DE JUEGO CLARISIMO!!VALE David.O!! rectificar es de sabios!! entonces queda muy claro!
    Chiki

    ResponElimina

.