EL MANLLEU GUANYA AL GRANOLLERS PERÒ.....UFFF!!!
EN UN PARTIT MOLT TRAVAT
EC.GRANOLLERS -2
AEC.MANLLEU - 5

FOTO D'EN PEP
Tres punts més pel Manlleu en la seva visita al camp del Granollers que fa que acabi una primera volta del campionat situat en les tres primeres posicions de la classificació,amb uns números que superen les previsions al començament d’aquesta lliga.

El partit d’avui ha estat molt emocionant i, amb decisions arbitrals que no han deixat contents ni a uns i als altres, sobre tot al Manlleu, que després de portar el pes del partit, les ocasions i el joc d’atac, ha vist com en el primer gol local no s’ha assenyalat  unes clares mans en el començament de la jugada, li han xiulat tres fores de joc en contra més que dubtosos, i ha rebut una expulsió directa d’en ROGER VERDAGUER en una acció que s’ha deduït clarament voler compensar la exagerada expulsió, també, pocs minuts abans, d’un jugador del Granollers. Jutges com aquests, amb tanta supèrbia i decisions que inciten a escalfar les grades, tindrien que ser jutjats i sancionats. El Curiós de l’àrbitre d’avui, com molts d’altres, és que de ben segur ha privat de manera excessiva a dos nens de 14 anys no jugar el proper partit per sanció i, en canvi aquest senyor, la propera jornada, tornarà a arbitrar amb la mateixa actitud i, a més, cobrant per fer-ho.

Centrant-nos en el partit, El Manlleu ha estat molt superior . Ja en el primer minut del partit ha pogut marcar en una clara ocasió d’en GERE. En el següent minut, primera errada arbitral tallant per fora de joc una clara jugada de gol d’en VÍCTOR.  El domini era absolut, com ha estat en  tot el partit, per part del Manlleu, però en el minut 6 arriba la segona errada greu arbitral . Ha estat el 1-0 del Granollers, en la primera de les dues úniques ocasions que ha disposat en tot el partit, la jugada neix en unes clares mans al mig camp del jugador del Granollers que és el que comença la jugada que acaba amb un jugador local cara a cara amb en JOAN ENRIC que és batut davant la seva sortida.

Pocs minuts després, en el minut 9, l’AITOR aconsegueix empatar 1-1. Amb aquest resultat i un Granollers aguantant al darrera, el Manlleu accentua el seu atac i, les clares ocasions es succeeixen una darrera l’altre, entre el minut 12 i el 18 fins a cinc claríssimes ocasions, dues d’en VÍCTOR, dues de l’AITOR i una d’en GERE. Però arriba la segona i darrera clara ocasió del Granollers de tot el partit i, amb un espectacular xut marca el 2-1, era el minut 20 , efectivitat del 100% pels locals. El partit continua amb el mateix  trenar, amb un Manlleu atacant i un Granollers esperant la contra. En el minut 26 i 32 L’AITOR pot igualar però, sense èxit. S’arriba al descans amb un resultat totalment injust pels mèrits del Manlleu.

En la segona part s’ha accentuat el desconcert arbitral. En el minut 40 unes mans molt clares en l’àrea local ,penal no xiulat en que inclús el jugador del Granollers li ha fet mal la ma durant una llarga estona. I en el minut 44 en MAURO és objecta d’una clara falta dintre l’àrea del Granollers, un altre penal sense xiular. El Manlleu segueix amb les seves ocasions i, en el minut 50 l’AITOR pot igualar però la pilota surt a fora.

El Granollers segueix aguantant l’atac del Manlleu com pot fins que en el minut 51 arriba l’empat del Manlleu, el seu autor és en ROGER VERDAGUER. Aquest gol és a conseqüència d’una falta dintre l’àrea per una cessió  d’un jugador local al seu porter. La falta es repeteix ja que la barrera s’avança i, de manera exagerada, l’àrbitre expulsa a un jugador local. Tots ens temem una nova jugada arbitral per tal de compensar l’expulsió del jugador local i, efectivament, en el minut 57 és sancionat amb expulsió en ROGER VERDAGUER també amb una situació que no mereixia un càstig tant gran .

Els minuts anaven passant i quan tot semblava que acabaria amb empat , amb un Manlleu abocat per aconseguir la victòria i un Granollers defenent l’empat, arriba un final de partit “espatarrant”, tres darrers minuts en que s’ha  justificat la superioritat en tot el partit del Manlleu. En el minut 70 en MAURO aconsegueix amb una finalització serena i lluitadora el 2-3 i, en el minut 71 en VÍCTOR  culmina una centrada de l’AITOR per marcar el 2-4. I en ple huracà manlleuenc, en MAURO aconsegueix el definitiu 2-5.

Avui...hem sofert molt, i ens han fet sofrir..... però ha valgut la pena finalment.Perdoneu aquesta crònica tant llarga.....ÉS DEDICADA A EN JORDI el nostre segon entrenador que avui no ha pogut venir....Per ell aquesta cònica XXLLLL...jajajaja.
2-1 DEL GRANOLLERS (Foto d'en PEP)