dissabte, 22 de gener del 2011

EMPAT AL CAMP DEL CENTENARI
CF.BADALONA-1
AEC.MANLLEU-1
El Badalona i el Manlleu s'han repartit els punts en joc en el partit que donava inici a la segona volta pels dos equips. Un Manlleu que ha anat de més a menys en un partit molt discret , no ha pogut superar a un Badalona que amb molta gent al darrera ha dificultat les arribades manlleuenques.

En aquest partit hi han poques coses a destacar ja que les arribades a les dues porteries han sigut mínimes i amb poc perill. La primera part ha acabat amb empat a cero amb deferents moments de joc per cada equip. En la segona el Badalona aconsegueix marcar el 1-0 en el minut 48.És un gol que fa espavilar al Manlleu, que pocs minuts després aconsegueix empatar el partit, l'autor l'AITOR (1-1. minut 51). Amb aquest empat es torna a la monotonia anterior.En els darrers  minuts del partit el Badalona ha dominat una mica més que el Manlleu però sense massa perill. Finalment, vistes les ocasions i el domini altern del partit, el resultat es pot considerar just.

Remarcar dues notícies negatives, una el no poder comptar amb la participació d'en ROGER VERDAGUER degut a la sanció rebuda injustament en el partit anterior al camp del Granollers i, l'altra notícia negativa és la lesió rebuda pocs minuts d'entrar al terreny de joc de L'ALBERT que l'ha obligat deixar el camp. Des de aqui desitgem una ràpida recuperació.