EL MANLLEU GUANYA AL CORNELLA AMB GOLS PER EMMARCAR
AEC.MANLLEU - 5
UD.CORNELLA - 1

GERE I VÍCTOR
Bon partit del Manlleu front al Cornella en el darrer partit de lliga al municipal de la primera volta. Moltes dificultats en els darrers partits a casa pel Manlleu però, avui tot ha sortit bé, amb poques dificultats, clarament superior al seu rival el Cornella, i amb uns gols molt bonics.
JOAN ENRIC
No ha trigat masa el Manlleu en aconseguir batre la porteria del Cornella. Prèviament, en el minut 5 en EDU i, en el minut 7 en AITOR ja han avisat. En el minut 8 arriba el 1-0 pel Manlleu, el seu autor en GERE . En el minut 11 s'ha reclamant un possible penal a favor del Manlleu i, en el minut 15 després d'una jugada trenada, l'AITOR marca el 2-0. El perill del Cornella arriba en jugades a pilota parada, però amb una defensa segura i en JOAN ENRIC segur a la porteria els intents visitants queden eclipsats.

En el minut 23 el Cornella aconsegueix la seva millor ocasió per marcar, però en JOAN ENRIC ens torna a oferir una gran aturada desviant la pilota a corner. Després d'una ocasió d'en MAURO en que la pilota li surt elevada arriba un dels gols més bonics del partit, el 3-0 minut 30, el segon d'en GERE, un gol molt estètic i imparable.
Amb el partit encarrilat, l'intensitat de la segona part ha baixat una mica. El Manlleu ha continuat dominant . En els minuts 40 i 44 en ROGER VERDAGUER ha pogut marcar però la pilota ha sortit a fora. En el minut 54 arriba el 4-0 i el segon de l'AITOR, creuant la pilota davant la sortida del porter visitant. En el minut 56 el Cornella torna a posar a proba a en JOAN ENRIC que en dues accions aconsegueix enviar a fora.

POL DE LA VIUDA

D'una falta lateral arriba el gol del Cornella, el 4-1 en el minut 61, la pilota centrada queda sola davant la porteria d'en JOAN ENRIC i un davanter visitant "fusila" i marca. Cinc minuts després en VÍCTOR pot fer el cinquè però la pilota surt a fora per poc. En el Minut 68 en ROGER PALLÀS marca el definitiu 5-1 pel Manlleu.

Com he avançat, aquest ha sigut el darrer partit a casa de la primera volta, ara queda el darrer partit a fora que serà el proper diumenge a Granollers. Sigui el resultat que sigu el del darrer partit, els resultats d'aquesta primera volta seran molt bons vista la competitivitat d'aquesta categoria.

Els gols que s'han aconseguit avui han sigut tots molt bonics, però el segon d'en GERARD "GERE" ha sigut per mi impressionant .
M´he volgut recrear amb aquest gol d'en GERE, crec que val la pena...La centrada d'en MAURO i...el cop de cap d'en GERE amb tots els temps apresos i per aprendre duts a bon terme... UN GOL FANTÀSTIC!!!!
Tant jo com el seu pare intentem treballar amb ganes per informar-us aquí al blog d'en mack. Jo no l'he pogut gaudir massa bé ja que els meus ulls estaven darrera la càmera. I el pare d'en GERE els tenia darrere l'objectiu de la seva càmera...Jo ja m'he recreat...ara...per tots vosaltres i en especial pel pare d'en GERE...AQUÍ EL TENIU!!!

Nota: Per escoltar no més la música del vídeo aneu al reproductor "DEEZER" , en la barra lateral dreta i cliqueu sobre "PAUSA"