dissabte, 27 de novembre del 2010

UN GOL D'EN GERARD EN EL DARRER MINUT FA QUE EL MANLLEU SUMI UN PUNT VALUÓS  
AEC.MANLLEU - 1
CE. MERCANTIL-1
1-1. "GERI"
Empat al darrer minut l’aconseguit avui per l’equip front al Mercantil. Després de moltes dificultats per superar als darrers adversaris al municipal de Manlleu, avui s’ha accentuat aquesta dificultat. També ha tingut molt a veure el plantejament tàctic d’un Mercantil molt encertat en defensa i, eficaç en atac. Un Manlleu molt gris, precipitat i que en cap moment s’ha trobat amb el seu millor joc de toc li ha pogut més el cor que el cap per, finalment, treure un valuós punt quan el resultat final semblava que donaria la victòria al Mercantil.
0-1.
La primera part ha sigut força igualada . El Manlleu intentava jugar tocant la pilota però, topant sempre amb un adversari ben col·locat. El Mercantil, molt ordenat, amb un joc més directe però sense encert ni ocasions. En aquesta primera part el Manlleu ha tingut la seva única clara ocasió de gol a excepció de l’empat, era en el minut 28 de joc en que l’AITOR envia la pilota al pal i el rebuig arriba a peus de MAURO que a porteria buida envia la pilota per sobre el travesser. Amb empat a cero s’ha arribat al descans.

0-1
En la segona , dos quarts molt diferenciats. En el primer quart el Mercantil ha estat superior amb tres arribades molt clares, una en el minut 45 amb pilota al pal, l’altre en el 47 i, la que li ha donat el gol, 0-1 minut 51 en un bon remat de cap que a punt ha estat en JOAN ENRIC de desviar . En el darrer quart un Mercantil conformista, deixant passar el temps i anul·lant l’intent a  la desesperada del Manlleu . Però, quant uns "donaven" el partit per guanyat i els altres per perdut , en la darrera jugada del partit, en MAURO, que el tècnic manllauenc pocs minuts abans l’ha fet jugar a l’atac, ha entrat dintre l’àrea visitant amb ganes i encarant porteria fins que un defensa desvia la pilota que en GERI, amb un fort xut creuat,  marca el definitiu 1-1 (minut 72).
Resultat final que de ben segur ha deixat un malt regust de boca a un Mercantil que ha fet mèrits per guanyar el partit i que ja es veia vencedor.Per contra, un empat pel Manlleu que sense fer un bon partit ha demostrat el que es sol dir: El partit no s'acaba fins que xiula l'àrbitre.


MOMENTS GRÀFICS DEL PARTIT

GERARD "GERI"


MAURO

CARLES

AITOR

VÍCTOR,AITOR,"GERI"


FOTOGRAFIES: JORDI   APORTACIÓ DE DADES: LLUIS   CRÒNICA : mack
El vídeo del partit està en construcció.

4 comentaris:

  1. Partit dominat completament pel Mercantil, ja que només recordo dues ocasions del Manlleu (una al segon quart i la del gol). Pel meu gust els de Sabadell s'haguessin hagut d'emportar els 3 punts.

    ResponElimina
  2. Sempre hi han dues maners de veure el partit pero coincideixo en que ell de Sabadel han jugat per emportarse el partit.Felicitats pel bon joc.

    Jordi 10 (Manlleu)

    ResponElimina
  3. Llàstima que sempre que visitem el poble de Manlleu, per cert gent molt afable, els arbitres no tinguin clars els criteris...Per cert qun va acabar el partit em va dedicar un comentari poc afortunat "NEN AIXÓ ÉS EL QUE HI HA..." QUINA LLASTIMA UN ARBITRE TANT JOVE I QUE SIGUI TANT JUSTET...

    ResponElimina
  4. Per Josep pujol:
    Per mi l'àrbitre va estar força bé, poder va tallar moltes jugades amb falta passant per alt l'avantatge,però els seus errors van ser pocs i repartits.
    Josep, el que certament no va estar bé i li va costar molt entrar en el seu joc va ser el Manlleu, davant un Mercantil que, poder mereixia els tres punts pel bon partit que va fer. Però el futbol és així, en aquest partit la sort va afavorir al Manlleu i va donar l'esquena a un Mercantil que, a pocs minuts de la fi ja es veia el partit guanyat i, un Manlleu que va buscar l'empat amb el cor...i el va trobar.Un altre dia serà al revés.
    Per tant, Josep, justificar que aquest partit el Mercantil l'ha empatat per els criteris de l'àrbitre....és anar a buscar al més fàcil i discutible..
    Respecto la teva opinió però, no la comparteixo.
    Apa Josep, a seguir treballant que el Mercantil va fer un bon paper a Manlleu i, va agradar-m´he.
    Salutacions...i sort.

    ResponElimina

.