diumenge, 7 de novembre del 2010

PRIMERA DERROTA A FORA
FC.BARCELONA-6
AEC.MANLLEU - 1

El Manlleu ha perdut el seu primer partit de lliga lluny del municipal per un contundent 6-1.El joc i l'eficàcia del Barça i, una segona part  amb un Manlleu desconegut, han sigut els causants.

La primera part ha sigut força igualada en quant a joc però, amb un Manlleu amb més arribada que el Barça. Tot i així, el Barça s'ha avançat en el marcador en el minut 6 en la seva única clara ocasió de gol d'aquesta primera part.
El 1-0 arriba fruit d'una falta directe a la frontal de l'àrea del Manlleu i que el jugador local executa de manera magistral..Després de vàries aproximacions del Manlleu arriba l'empat (1-1.minut 9), el seu autor és en GERI aprofitant diversos rebutjos seguits dintre l'àrea del Barça.Amb l'empat el Manlleu disposa de dues bones ocasions per avançar-se en el marcador abans d'anar al descans, però sense èxit.

La segona part ha sigut tota per un Barça elèctric i resolutiu davant un Manlleu imprecís i desdibuixat .Els gols locals han arribat un darrera l'altre en quasi bé totes les arribades que han tingut. El 2-1en el minut 52, el 3-1 en el minut 56, el 4-1 en el minut 60, el 5-1 en el minut 63. i el definitiu 6-1 en el minut 70. En els darrers minuts del partit el Manlleu ho ha intentat però sense sort.

Crec que l'equip ha rebut un càstig massa gros tot i que el Barça ha fet una gran segona part. Cal seguir treballant i aprendre d'aquesta derrota. Derrota amb una diferència en el marcador  que no va d'acord amb la qualitat dels dos equips però , avui el nom de l'adversari , el lloc on s'ha disputat el partit i...... han passat factura.