dissabte, 13 de novembre del 2010

REPARTIMENT DE PUNTS

AEC.MANLLEU - 0
CD.SANT GABRIEL-0
Foto d'en Jordi
JOAN ENRIC..Avui, el més destacat 
(foto d'en SERGI)


Partit intens el jugat avui al municipal entre el Manlleu i el Sant Gabriel ,amb ocasions pels dos equips, però sense gols.


Al Manlleu li ha costat retrobar el seu nivell de joc davant un fort Sant Gabriel que ha començat dominant el mig del camp amb una sòlida línia de quarta . La ocasió més clara del primer temps l'ha tingut el Sant Gabriel però, en JOAN ENRIC avui ha estat providencial, amb una actuació impecable i, ha pogut desviar la pilota a fora.Poca a poc el domini del joc s'ha igualat i el domini ha sigut altern. 

En la segona part tot ha seguit igual, amb arribades a les dues porteries, encara que el Manlleu ha disposat de dues clares ocasions, una d'en ROGER VERDAGUER de falta que ha topat amb el travaser  visitant i, una clarísima ocasió de l'AITOR que ha sortit a fora per molt poc. Per contra, el Sant Gabriel ho ha intentat en pilotes centrades i de falta directa, però avui era el dia d'en JOAN ENRIC, en una d'aquestes faltes directes a la frontal de l'àrea, s'ha lluit en una bonica parada enviant la pilota a córner.

JOAN ENRIC (foto d'en Jordi)




Bon partit el vist avui , d'aquells que fan afició, sense gols però amb intensitat. El Sant Gabriel ha deixat una bona targeta de visita al municipal de Manlleu demostrant que és un bon equip. El Manlleu encara que no s'ha retrobat amb el seu millor nivell de joc ha fet un acceptable partit.










Seqüència de l'aturada d'en JOAN ENRIC en una falta directa del Sant Gabriel:


Seqüencial procedent del vídeo d'en Joan
VÍCTOR(foto d'en Jordi)

GERARD (GERI). Foto d'en Jordi

MAURO (foto d'en Jordi)

MAURO I SERGI (Foto d'en Jordi)
Foto d'en Jordi
 FOTOGRAFIES: JORDI I SERGI    APORTACIÓ DE DADES : LLUIS    VÍDEO: JOAN
MUNTATGE FINAL I CRÒNICA: mack

3 comentaris:

  1. el sant gabriel va plantar cara al manlleu tot i que el manlleu tenia l'arbitre a favor

    ResponElimina
  2. Va ser un partit igualat,amb igualtat d'ocasions per tots dos. Tot i fer un partit acceptable del Manlleu va estar lluny del seu nivell habitual.El Sant gabriel va estar molt bé. El àrbitre?.Com estem acostumats al Manlleu "davant el dubte, a favor del visitant"...Per mi,l'àrbitre es va equivocar més a favor del Sant Gabriel que no pas al Manlleu.Però no va ser decisiu en resultat final que, per mi va ser just.
    Per cert felicito al nostre porter Joan Enric per la seva actuació.
    ENDEVANT MANLLEU !!!!!

    ResponElimina
  3. el millor va ser el numero 9 del sant gabriel

    ResponElimina

.