dissabte, 15 de maig del 2010

UN GRAN EQUIP....UN GRAN GRUP HUMÀ...UN EQUIP DE PRIMERA.
UD. CIRERA -3
AEC.MANLLEU -2

Últim partit de lliga el jugat avui al camp del Cirera. L'equip ha perdut aquest enfrontament per 3-2 en un partit força distret i en el que el Manlleu es jugava tant sols els tres punts amb la permanència assegurada  jornades enrrere i amb els deures fets. En canvi el Cirera s'hi jugava molt, la possibilitat de perdre la categoria .Com és costum,el Manlleu ha començat el partit amb el seu joc de bloc i de combinacions i molt aviat, en el minut 3 en GERARD ha marcat el 0-1. Amb aquest resultat el Cirera ha intentat portar perill amb diverses aproximacions i el Manlleu ha desaprofitat dues bones arribades que el porter local ha desviat a córner.Quan tot semblava controlat per part del Manlleu en el minut 27 l'àrbitre assenyala un penal molt rigorós favorable al Cirera per unes mans d'en EDU i el Cirera empata el partit amb el 1-1. Tots esperàvem la fi de primera part quan en el darrer minut el Cirera aconsegueix el 2-1 després d'una jugada ràpida per l'extrem.

El Cirera, jugant a la contra ,en la segona part ha pogut marcar en diverses ocasions ,amb un tir al pal i amb diverses intervencions  de l'IGNASI (porter aquesta segona part). Un Manlleu que dominava el joc però sense crear clares ocasions ha vist com en el minut 65 el Cirera feia el 3-1 en una pilota creuada  davant la sortida de l'IGNASI. El Manlleu, fidel a la constància del seu joc, en el temps efegit (minut 73) ha aconseguit el definitiu 3-2 (ROGER PALLAS). Ja no hi ha agut temps per res més..si més no remarcar l'esclat d'alegria del tècnic, aficionats i jugadors del Cirera per aconseguir la permanència. FELICITATS CIRERA!!!