diumenge, 2 de maig del 2010

FLUIX PARTIT DEL MANLLEU, PERÒ JUSTA VICTÒRIA

C.D.FONTSANTA-FATJO -1
A.E.C.MANLLEU -2

El Manlleu ha aconseguit el tres punts en la seva visita a Cornellà amb el Fontsanta Fatjó.El locals hi han posat coratge però la superioritat tècnica dels osonencs ha fet que els tres punts anessin cap a la plana.No ha sigut un partit molt vistós, encara que els dos equips han disposat de nombroses ocasions. El Manlleu ha perdonat clares jugades de gol i li ha costat molt fer un joc fluid, pot ser l'hora del partit poc habitual,la calor o les dimensions del terreny de joc han influït en un joc lent i amb força impresisicions . També cal recalcar l'actitud lluitadora dels locals que en tot moment han lluitat per aconseguir quelcom positiu  amb dons puntes força hàbils i sent el punt de referència de l'equip local.
La primera part ha començat amb moltes impressicions, tant d'uns com els altres. Poc a poc el Manlleu s'ha acostat a la porteria local amb diverses clares ocasions que no ha pogut finalitzar.Els locals buscant sempre la pilota llarga cap el seus dos puntes, fins que en una d'elles han pogut avançar-se en el marcador, ha sigut el 1-0 (minut 22). Poc ha durat l'alegria local ja que en el minut 28 en JORDI ha marcat el 1-1. Amb aquest resultat hem arribat a la fi dels primers 35 minuts.
En la segona part  els dos equips han gaudit de diverses oportunitats per desnivellar el marcador. Si la primera part el Manlleu ha tirat una pilota al pal, en aquesta segona part els locals han fet el mateix fins a tres vegades. Però aquestes oportunitats locals han tingut resposta amb clares ocasions del Manlleu que han superat a les dels locals. En una d'elles el Manlleu ha pogut marcar el gol de la victòria. Ha sigut en GERARD en el minut 57 el que ha aconseguit el definitiu 1-2.A la fi el resultat ha sigut just vistes les oportunitats d'uns i altres.