diumenge, 9 de maig del 2010

L'ENCERT DES DE FORA L'ÀREA DONA ELS TRES PUNTS AL CALELLA

AEC. MANLLEU -0
FREF.CALELLA - 2

El Manlleu ha perdut el seu darrer enfrontament de lliga a casa davant al Calella per 0-2 , resultat que s'ha decidit per l'encert visitant amb dos bonics gols des de l'exterior de la frontal de l'àrea. Tant el Manlleu com el Calella s'han trobat en un joc d'anada i tornada, on quasi bé tots els intents d'uns i altres es veien acabats per la brillant actuació de les seves defenses. La única forma de aconseguir desnivellar el marcador era amb intents a tirs llunyans. Així és com el Calella ha aconseguit la victòria, el 0-1 en el minut 14 i el 0-2 en el minut 34 de la primera part. La segona ha sigut un calc de la primera , amb molt joc de mig camp i amb poques ocasions, potser un un contra un amb en JOAN ENRIC que ha pogut desviar a córner.
Personalment haig de dir que per mi el Calella ha sigut el millor equip que he vist en tots els enfrontaments amb els altres. Amb un físic imponent i amb bon toc de pilota. Amb un ordre i cobertures molt ben portades i, amb passades decidides i potents. També voldria agrair l'esforç i l'entrega del Manlleu davant a un equip amb tanta superioritat física.