diumenge, 30 de maig del 2010


NOU ÈXIT DEL FUTBOL BASE

El juvenil assoleix l'ascens a Divisió d'Honor




El primer equip juvenil de l’Agrupació Esportiva i Cultural Manlleu jugarà la temporada vinent a la Divisió d’Honor, la màxima categoria estatal. L’equip ha aconseguit l’ascens aquest dissabte a la tarda al Municipal d’Esports de Manlleu, on han aconseguit una victòria importantíssima per 2 gols a 1 davant l’Europa.

Els barcelonins han arribat a Manlleu sense jugar-se res a falta de dues jornades per acabar la temporada però amb ganes de sumar algun punt a terres osonenques. De fet, el partit ha començat amb el gol dels barcelonins i el Manlleu s’ha vist obligat a remuntar per aconseguir l’ascens. A la primera part, Ballús ha rematat una centrada a l’àrea petita per aconseguir l’empat i marxar als vestidors amb el partit igualat.
La segona part ha estat molt intensa al camp municipal de Manlleu, que ha omplert més de la meitat dels seus seients per donar suport als juvenils. Els manlleuencs han buscat la porteria visitant amb insistència i han aconseguit el gol en una jugada a pilota parada. Un llançament de falta des de la banda esquerra ha arribat a l’interior de l’àrea, on Aitor s’ha avançat a la defensa local per rematar de cap i donar la victòria al seu equip. La intensitat del partit ha acabat mermant els ànims de l’Europa, que ha acabat el partit amb només 8 jugadors però amb possibilitats d’aconseguir l’empat.
Els jugadors han celebrat la victòria al mig del camp amb una afició molt contenta per la gran fita històrica aconseguida pel seu equip. Fins el moment, l’únic conjunt osonenc que havia arribat a jugar a Divisió d’Honor juvenil va ser l’antic Lacambra, ara ja desaparegut. El club ha volgut destacar al final del partit el coratge i la dedicació dels jugadors, dels quals una desena ja no jugaran l’any vinent com a juvenils, i ha aprofitat per fer un reconeixement especial a sis dels seus jugadors per haver tingut una llarga trajectòria esportiva a les diverses categories de futbol base del club.
L’equip juvenil A del Manlleu acabarà la temporada a Divisió Nacional la propera setmana, quan visitarà el camp del Badalona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

.