diumenge, 18 d’abril del 2010

LA MANCA D'ENCERT DEL MANLLEU FAN VOLAR 3 PUNTS DEL MUNICIPAL
AEC.MANLLEU -1
CE.PREMIÀ - 2
El Manlleu ha perdut avui el seu enfrontament amb el CE.Premià en un partit força igualat . On no hi ha hagut igualtat ha sigut amb les ocasions d'uns i d'altres ja que el Manlleu ha disposat de més ocasions clares que el seu adversari però, avui, ha fallat l'encert local.
El partit ha començat amb un Premià amb un bon toc de pilota i un Manlleu amb força precipitació. Poc a poc el domini del mig camp s'ha igualat i les ocasions del Manlleu han començat a fluir però, com ja he dit sense encert.En la primera part el Premià no ha disposat de cap ocasió clara , tant sols tres aproximacions sense massa perill però practicant un bon futbol.
En la segona el joc ha sigut més directe i els dos equips han disposat de diverses ocasions clares de gol fins que aquests han arribat. El primer en marcar ha sigut el Premià en el minut 46 (0-1) d'un fort tret ras i col.locat des de fora l'àrea. El Manlleu amb el gol en contra ha disposat d'alguna ocasió clara per empatar però, en una jugada col·lectiva visitant han tornat a marcar (0-2 minut 51). Amb aquest segon gol el Manlleu ha buscat a la desesperada marcar i, en JORDI, ha pogut marcar el 1-2 en el minut 66 amb un bon remat de cap a la sortida d'un córner .En els darrers minuts el Manlleu ho ha intentat però la manca d'encert i l'aproximació de la fi del partit ho han impedit .