dimecres, 28 d’abril del 2010

DEL MÉS QUE POSSIBLE 2-0 PEL MATARÓ, UN MINUT DESPRÉS, EL MANLLEU L'EMPATA I EL SUPERA CLARAMENT.

F.P.E. MATARÓ - 1
A.E.C.MANLLEU - 3
En GERARD....radiant d'alegria després de marcar pel Manlleu ... (foto d'en PEP)

Avui ha sigut un partit carregat d'emocions i de satisfacció d'haver fet la feina ben feta ,tant per tota la plantilla, com a tècnics,pares, mares i, sobre tot per en JOAN ENRIC després de la seva participació ahir en el partit de l'equip de Preferent front l'Espanyol on ell es sentia principal protagonista del gol de la victòria "perica". JOAN ENRIC,HAS DONAT ALES A L'EQUIP PER ACONSEGUIR LA VICTÒRIA !!!!.
La crònica aquesta vegada serà diferent i amb imatges...(diuen que una imatge expressa més que mil paraules)....Començo amb el moment clau del devanir del resultat final i el més important del mateix. En el minut 42 la senyora àrbitre pita un penal a favor del Mataró que tant sols ella ha vist, el resultat en aquell minut era de 1-0 pels locals, en JOAN ENRIC aconsegueix parar i aturar el penal i en el minut seguent, el 43, l'ALBERT marca amb un tret de falta directe magistral el 1-1...Hem passat d'un més que probable 2-0 a un 1-1 i, el més important, el Manlleu, ha passat ha ser el principal protagonista ,aconseguint 2 gols més....

Així doncs, per començar aquí teniu aquells dos minuts:
MINUTS 42 I 43...CLAUS DE LA VICTÒRIA DEL MANLLEU
Entrem de ple en el que ha sigut el partit i, en especial, a la primera part. Els primers 35 minuts han sigut pel MATARÓ que ha dominat i disposat de diverses ocasions per batre a  l'IGANASI, porter aquesta primera part. En una d'aquestes ocasions i, després d'algun avis que l'IGNASI ha pogut resoldre amb seguretat, ha arribat el 1-0 (minut.12) fruit d'una falta llunyana que ha sorprès a tots. El Manlleu no es trobava amb el seu millor joc i el Mataró dominava amb claredat amb força perill. Amb aquest trenar hem arribat a la fi del primer temps.
RESUM DE LA PRIMERA PART..RESULTAT 1-0

I arriba la segona part amb un canvi total del panorama. Un Manlleu diferent, amb joc directe, molt encertat en defensa, amb un desgast físic impressionant, i amb un rosari d'ocasions per acabar guanyant amb claredat, amb un resultat que hagués pogut ser més ampli . I un Mataró que s'ha vist sorprès per la reacció manlleuenca i més, a partir de la jugada clau en el minut 42 quan en JOAN ENRIC atura el penal i en el 43 l'ALBERT marca el 1-1.En el minut 49 en GERARD aconsegueix el 1-2 i en el minut 56 en ROGER PALLÀS el defenitiu 1-3.

En JAN (Foto d'en PEP)
Moment clau.....En JOAN ENRIC (Foto d'en PEP)
L'Altre moment clau.....el 1-1 de L'Albert (Foto d'en JORDI)
Celebració del 1-3 (foto d'en JORDI)
Celebració del 1-2 (Foto d'en PEP)
En NIL PLA (Foto d'en PEP)
Celebració del 1-3 (Foto d'en PEP)
Final del partit  (Foto d'en PEP)

Voldria donar les gràcies als que m'han fet arribar informació per poder fer aquesta crònica del partit jugat diumenge a Mataró com en PEP i en JORDI. També agrair a la meva família per la paciència que han tingut i per l'ajuda rebuda en el temps que he dedicat per fer aquesta crònica....GRÀCIES A TOTS ....