dilluns, 5 d’abril del 2010



Fins a sis equips del Manlleu han participat en el torneig, des de benjamins fins a Cadets passant pel nostre equip, l'Infantil "B". La seva entrada a l'estadi de Pineda de mar en l'ignaguració del torneig va ser molt emotiva. 
El tret de sortida de la competició va ser seguida per molta gent que no es va voler perdre una lluïda presentació... Es va fer difícil trobar un bon lloc per poder seguir la llarga desfilada dels nombrosos equips participants. 
L'equip va començar al camp de Sant Vicenç de Montalt . Va ser un inici victoriós amb un joc preciosista i amb elogis reiterats per part de molts aficionats. Finlandesos primer, italians i bascos després van veure com el Manlleu no els hi deixava opcions i eren superats de manera absoluta per un Manlleu que s'agradava a ell mateix i agradava a tots els que veiem el seu bon joc.     
Després de jugar amb els bascos i quedar primers de grup, van arribar els vuitens i els quarts de final i, el nivell dels contrincants va ser una mica millor Però va ser un calc de la lliga de classificació. El bon joc del Manlleu superava sempre al voler dels adversaris. Amb aquesta superioritat L'equip es va plantar a les semifinals com a clar favorit....I no va decebre, la va superar amb un clar domini i amb una concentració impressionant.
El Calcio Lecco 1 italià i la AEC.Manlleu, els dos millors equips de la competició es trobaven en la final en el camp de Pineda de Mar davant unes grades plenes de seguidors , molts d'ells de Manlleu ja que el Cadet "B" també es va classificar per la seva final front al Moraleja madrileny que es va jugar després i, per cert , va ser per Manlleu....FELICITATS CADET!!!!!....
Va ser el partit , poder, on l'equip va tenir més competició.Però el resultat final de 1-0 pel Manlleu no deixa reflexa  de les nombroses ocasions que va tenir l'equip per ampliar el marcador d'una merescuda victòria. El gol manlleuenc va ser d'en JORDI. Amb aquest resultat l'equip aconseguia per segon any consecutiu el torneig en la categoria U13.
Els elogis i el reconeixament pel joc desplegat  van ser molts. L'equip amb 29 gols a favor i cap en contra va deixar complertes amb escreix les expectatives de les bones sensacions deixades al guanyar l'any passat....FELICITATS NOIS !!!!!!!,,,,i també GRÀCIES PARES PEL VOSTRE SEGUIMENT I SABER ESTAR..
EN GUILLEM  AMB UN DEFENSOR FINLANDÉS
EN GERARD TREBALLANT UNA JUGADA DE GOL

ELS CAMPIONS KOMM MIT 2010

Drets d'esquerra a dreta:ÈRIC (segon entrenador),MARC,JOAN ENRIC,SERGI,PAU,GUILLEM,POL REINON, FERRAN(entrenador),CAMIL(delegat).
A baix d'esquerra a dreta: POL GÓMEZ, IGNASI, GERARD, EDUARD, JORDI, NIL , ALBERT, MARC ROTA...i amb la senyera, en CARLES.

3 comentaris:

  1. Enorabona y Moltes Felicitats per aquet equip Campio!

    Desde L´Hospitalet

    ResponElimina
  2. Voldria donar les gràcies a tothom, als pares i mares, als tècnics, al treball constant del nostre delegat "CAMIL", als treballadors de l'hotel,als pares dels altres equips del Manlleu i als seus fills i, com no..ALS NOSTRES JUGADORS !!!!!
    Han sigut cinc dies inoblidables per la nostre família que hem gaudit d'una convivència, aprenentatge i bon rollo ENCOMIABLE !!!!!.

    GRÀCIES A TOTS.

    ResponElimina
  3. de parte de una madre del c .d santurtzi gracias por vuestro comentario y felicitaros por el gran campeonato que habeis echo os tuvimos que aplaudir pues daba gusto ver jugar a los niños buena suerte al club y hasta el año que viene si estamos los 2 equipos

    ResponElimina

.