FAN MATINAR AL MANLLEU I.....
EN EL PRIMER MINUT JA S'AVANÇA.
 C.D PREMIA DALT-1
 A.E.C. MANLLEU -3
Victòria clara del Manlleu en la seva visita al camp del Premià de Dalt. Els locals han fet matinar de valent a l'equip manlleuenc posant l'hora del partit a les 9:15 del matí . Però, l'equip ha començat el partit molt despert i, en el minut 1, ja ha aconseguit avançar-s'he en el marcador amb el 0-1 per mitjà d'en SERGI, després d'aprofitar una bona passada a l'espai i, superar amb un tret creuat la sortida del porter del Premià.
Amb el 1-0 del primer minut de joc el Manlleu ha aconseguit portar moltíssim perill a la porteria local , amb moltes ocasions clares de gol. Per la seva part el Premià de dalt no ha inquietat en cap moment la porteria manlleuenca en els primers 35 minuts. El resultat d'aquesta primera part ha sigut curt vist el clar domini del Manlleu.
La segona part ha començat amb un Manlleu resolutiu, igual que en l'inici de la primera. En el  primer minut d'aquesta segona part el Manlleu torna a marcar, 0-2 minut 36 en GERARD, després d'una bona jugada d'atac i d'un fort tret col·locat fent inútil l'estirada del porter local. Sense donar temps de reacció al Premià ,en el següent minut i amb una jugada semblant als altres dos gols del Manlleu, arriba el 0-3 d'en ROGER PALLÀS. Amb aquest resultat tant favorable, el Manlleu ha baixat en el seu clar domini  i ha passat a controlar el resultat. Això ho ha aprofitat el Premià per tenir alguna opció que, l'ha tingut en diverses aproximacions de jugada a pilota parada en la que ha aconseguit el gol de l'honor en el minut 50 (1-3). Amb aquest resultat els locals s'han crescut una mica però el Manlleu ha control.lat i ha disposat d'alguna ocasió per augmentar el resultat.
Resultat merescut pel Manlleu en un partit distret però massa matiner...