diumenge, 28 de març del 2010

UNA SEGONA PART BRILLANT DEL MANLLEU DEIXA SENSE OPCIONS AL MONTGAT

AEC.MANLLEU - 5
CD. MONTGAT - 3

El Manlleu ha guanyat el seu enfrontament amb el Mongat després d'anar perdent al descans i capgirant amb claredat en una brillant segona part .

Molt aviat s'ha avançat el Montgat, ha sigut en el minu 2 que ha aconseguit el 0-1 en una bona jugada del seu atac. Però la resposta del Manlleu ha sigut també ràpida i, en el minut 8 en GERARD ha fet l'empat a un. Amb aquest resultat el Manlleu ha començat a dominar el partit i, després de diverses aproximacions ha arribat el 2-1 pel Manlleu obra de POL REINON. Tot semblava encarrilat quant es senyala una falta dubtosa a la frontal de l'àrea defensada aquesta primera part per en JOAN ENRIC i, els visitants, empaten el partit i aturen el domini local (2-2 minut 29). Tres minuts més tard els visitants culminen una jugada de contraatac aconseguint el 2-3 (minut 32) amb el que s'ha acabat els primers 35 minuts.

La segona ha començat amb una clara ocasió pel Montgat en la que l'IGNASI , porter aquesta segona part, ha aconseguit aturar de manera brillant. Amb tot això, hem arribat en el minut 41 en el que en GERARD ha pogut igualar (3-3)i, a la vagada, el partit ha donat un canvi de rumb total. Amb aquest empat el Manlleu ha passat a ser l'únic clar dominador del partit i deixar al Montgat sense opcions en atac. Un Manlleu abocat a la porteria visitant s'ha tornat avançar en el minut 48 i, un altre cop en GERARD , aquesta vegada al transformar un clar penal , aconsegueix un "Hard Trick" i el 4-3. Les ocasions manlleuenques han continuat i en el minut 52 en GUILLEM ha marcat el definitiu 5-3 . En els minuts finals el Manlleu hagés pogut augmentar el marcador però s'han quedat en clares ocasions  .

4-3 TERCER GOL D'EN GERARD DE PENAL

Amb aquest partit arriba un descans en la lliga. Però l'equip el proper dia 1 d'abril es desplaça a Malgrat de Mar per disputar el torneig KOMM MITque es juga els dies 2,3 i 4.