diumenge, 14 de març del 2010

EL LÍDER REMUNTA UN 2-O I VOLEN  TRES PUNTS DEL MUNICIPAL

A.E.C.MANLLEU -2
C.D. MASNOU - 4

El Masnou s'emporta els tres punts de Manlleu després de remuntar un 2-0 desfavorable en un partit amb dues parts molt diferenciades pel  que fa al domini i al joc dels dos equips.Els visitants es jugaven continuar sent els líders i, certament, vista la primera part es veia perillar el lideratge ja que el Manlleu l'ha tingut entre les cordes durant 60 minuts, en el moment que el Masnou ha capgirat el marcador.

La primera part ha sigut pel Manlleu, amb un joc de grup exquisit, avortant quasi bé tots els intents i les ocasions del Masnou. Aviat el Manlleu ha ensenyat les seves cartes amb dues clares arribades , fins el minut 20 en que en JORDI marca el 1-0. El Masnou amb poca arribada es veia sorprès per un Manlleu disciplinat i ordenat. En el minut 25 arriba el 2-0 d'en ROGER PALLAS. El domini manlleuenc a continuat però, en l'únic error en defensa que ha tingut ha servit per que s'escurces el marcador, 2-1 minut 31. Els primers 35 minuts han acabat amb aquest marcador favorable i meritori pel Manlleu.

En la segona canvi total. El Masnou ha passat ha dominar-la i a crear clares ocasions a un Manlleu desconegut. Els visitants han començat a tirar a porta des de qualsevol lloc, amb pilotes llargues a les seves puntes,i sense jugar un joc trenat han aconseguit empatar, 2-2 (minut 41).El Manlleu ha intentat retrobar-se amb el bon joc de la primera part però, lluny d'aconseguir-ho. en el minut 60 el líder ha capgirat el marcador amb el 2-3. Els minuts restants fins la fi han sigut de tràmit pels dos equips ja que les oportunitats del Manlleu no han existit i els visitants amb el marcador a favor han aconseguit dues ocasions més i, en una d'elles el 2-4 definitiu (minut 65)  .

Avui hem vist a un Manlleu i a un Masnou molt diferents en cada part jugada. Aprofito aquest espai per desitjar sort al Masnou si aconsegueix el campionat i jugar la promoció a Preferent, sort que de ben segur necessitarà.Si ho aconsegueix, és possible que ens tornem a trobar la propera temporada ...........