diumenge, 7 de març del 2010

EL MANLLEU PERD AL CAMP DEL VILASSAR

U.E. VILASSAR DE MAR - 3
A.E.C. MANLLEU - 1

El Manlleu ha perdut el seu enfrontament en la visita al camp de Vilassar per 3-1 en un partit on els locals han estat molt més encertats en les  nombroses ocasions que han disposat .
L'hora poc habitual en que s'ha jugat el partit, el fort i constant vent , les baixes d'en POL REINON, POL GÒMEZ, NIL PLA i d'en AITOR , el bon nivell del Vilassar i, sobre tot, el segon gol local han fet que el Manlleu anés sempre a remolc del resultat , de l'iniciativa i del perill local.
En la primera part s'ha vist un Manlleu diferent als darrers partits, amb diverses imprecisions i sense massa perill. Les arribades del Vilassar han sigut força clares i cal destacar dues bones intervencions de l'IGNASI,porter manlleuenc aquesta primera part.En el minut 15 el Vilassar ha marcat el 1-0 aprofitant una centrada a l'àrea i l'alçada dels seus jugadors. El 2-0 ha arribat dos minuts desprès, minut 17, ha sigut en una jugada estranya i en una decisió al meu entendre equivocada de l'àrbitre, l'IGNASI surt a per una pilota llarga i aconsegueix atrapar-la , un atacant local pica la pilota atrapada pel porter i aquesta surt rebotada i habilitada per que el davanter del Vilassar marqui a plaer, tots hem pensat que l'àrbitre donava falta al porter favorable al Manlleu, doncs no, senyala el mig camp i dona per bo el gol local.Amb aquest resultat tant desfavorable en ROGER PALLAS ha tingut una ocasió per poder reduir el marcador però la pilota ha sortit fora per poc.
La segona ha sigut més igualada. En els seus inicis en GERARD ha pogut reduir el marcador aconseguint el 2-1 (minut 38) en una gran cop de cap aprofitant una molt bona centrada des de la cantonada d'en CARLES. Amb aquest gol el Manlleu ha tingut uns 10 minuts seguits de domini amb diverses arribades perilloses. Però en el minut 55 el Vilassar ha tornat avisar amb un fort tret alt i ben dirigit que en JOAN ENRIC, porter aquesta segona part, s'ha lluit  enviant a córner . Aquesta ocasió ha sigut el preludi del definitiu 3-1 (minut 60). La resta de partit ha sigut de domini repartit sense gaire cosa més a destacar.

El Vilassar ha fet més mèrits per sumar els tres punts en joc. El Manlleu sense fer un bon partit ha donat sempre la cara i ha intentat rectificar el que avui no ha sortit. També, i deixant clar com a just vencedor al Vilassar, crec que és important remarcar l'actitud de l'àrbitre en la ja comentada jugada del 2-0  i, sobre tot, per l'inacceptable comportament encarant-s'he amb el públic amb aires "chulescos" , actitud que  l'estament arbitral no pot permetre i ha de sancionar. De la mateixa manera que fem balanç del joc dels dos equips cal avaluar la del jutge d'avui que acceptant els seus errors, pocs, però un determinant, és interceptable passar-s'he en les seves obligacions , la d'arbitrar un partit de futbol deixant al públic al marge, públic el d'avui molt correcta.