dissabte, 20 de març del 2010

LA BONA ACTUACIÓ DELS PORTERS DETERMINA L'EMPAT A CERO 

C.F.  BUFALÀ  - 0
AEC.MANLLEU - 0


L'IGNASI PORTER DEL MANLLEU 1ª PART
EL PORTER DEL BUFALÀ
JOAN ENRIC, PORTER DEL MANLLEU LA 2ª PART

La bona actuació dels porters dels dos equips ha sigut clau per l'empat a cero final entre el Bufalà i el Manlleu en el partit jugat avui a Badalona.Aquest empat sense gols no vol dir que el partit li hagi mancat ocasions, tot el contrari, els dos equips han tingut diverses oportunitats per marcar però, avui, els porters , no han tingut cap error.
Igualtat.....amb aquesta paraula queda resumit el que ha succeït avui a Badalona. El domini ha sigut altern constantment i les respostes dels equips davant l'ocasió d'un a sigut la mateixa en la jugada següent. Cal destacar l'aturada del porter del Bufalà en el minut 15 a una rematada de cap d'en GERARD després d'una clara ocasió d'ell mateix encarant la porteria local sense èxit.... I l'esplèndida aturada de l'IGNASI en el minut 23 en un tir de falta directe des de fora l'àrea...
En la segona part el Bufalà ha tingut dues clares ocasions, però en Joan Enric ha estat fantàstic i segur. En la primera ocasió (minut 50) la pilota pica al travesser , i entre aquest i la punta dels dits d'en Joan Enric tants sols queda en una bona ocasió local... En el minut 62 arriba la més clara ocasió pel Bufalà, el seu extrem entra per la banda dreta i ,mol a prop d'en Joan Enric, treu un tret fort i col.locat que fa que el porter manlleuenc es llueixi desviant la pilota a córner....El Manlleu també ha tingut ocasions en aquesta segona part però un cop més el porter local ha estat bé.
Al meu entendre el resultat ha sigut just i el partit ha sigut força distret, encara que ha faltat la salsa del futbol: els gols....Però és que avui els màxims protagonistes han sigut els porters. 


ELS DOS EQUIPS HAN OFERT UN BON PARTIT
Fotos d'en Joan

5 comentaris:

  1. He visto el partido y me ha gustado vuestro equipo.Me han comentado que el grupo lo integran infantiles de primer año. ¿Todos? ¿El portero de la segunda parte también?.Teneis un medio campo con muy buena técnica.
    BUEN EQUIPO ESTE MANLLEU.

    ResponElimina
  2. Todos son de primer año . A destacar la clase de respeto de los jugadores con un juego decidido pero sin intención más allá de la disputa del partido.No me cabe otra que felicitar a los jugadores de ambos equipos . Gracias por el buen futbol.

    Jordi ,

    ResponElimina
  3. EMPATE A CERO GOLES. HACE TIEMPO QUE NO SE PRODUCIA ESTE RESULTADO.

    ResponElimina
  4. mack, des de Moià me'n alegro que os vagi tant bé per Manlleu i sobre tot pel nano...és un "crak".

    David.

    ResponElimina
  5. Gràcies David. Observar com el teu fill fa esport, el que li agrada,en la posició que ell ha escollit, en un club en el que ens hi sentim a gust, va aprenent dia dia, el grup que forma l'equip és extraordinari ,i, el més important: DISFRUTEM DEL FUTBOL, fa que tot vagi bé.
    Dir-t'he que la forma de ser dels seus 17 companys fa que els 18 jugadors que formen l'equip siguin uns "cracks".
    Novament, Gràcies David.

    ResponElimina

.