dissabte, 28 de febrer del 2015

JORNADA 18
JUVENIL 2na.DIVISIÓ GRUP 18
EL MOIÀ GUANYA AL CAMP DEL CUER AMB UN RESULTAT QUE HAGUÉS POGUT SER MOLT MÉS AMPLI DESPRÉS DE DESAPROFITAR NOMBROSES OCASIONS
CF.LA GLEVA-0 CE.MOIÀ-2

Partit de clar domini Moianès però amb incertesa en el marcador degut al no definir bé les moltes ocasions que a tingut el Moià . Les oportunitats s'anaven acumulant per part de Moià sense èxit i La Gleva buscava qualsevol errada visitant per tal de donar la campanada. En el minut 41 arriba per fi el gol del Moià, El GUILLE culmina una bona jugada personal per marcar el 0-1. La segona part ha set un calc de la primera, amb un Moià creant ocasions i La Gleva esperant la seva oportunitat. Finalment, en el minut 85, novament GUILLE sentència el partit amb el 0-2 definitiu.
Amb l'empat del Manlleu a Berga, el Moià escurça 2 punts amb el líder, ara a 6 punts.