dissabte, 21 de febrer del 2015

JORNADA 17
JUVENIL 2na DIVISIÓ GRUP 18
CE.MOIÀ-3 ST.QUIRZE BESORA-2

El Moià guanya al St.Quirze de Besora per 3-2 . Resultat ajustat que ha fet viure uns darrers 10 minuts d'anades i vingudes per part dels dos equips en les que han pogut marcar.

La primera part ha començat amb un joc sense ocasions clares . Al minut 38 ÈRIC marca el 1-0 culminant una jugada per la banda esquerra. És a partir del 1-0 quan el Moià es fa amo i senyor del partit encadenant diverses jugades de gol fins al darrer minut de la primera part, minut 45, novament ÊRIC fa pujar al 2-0 al marcador.La segona part comença tal com ha finalitzat la primera, amb un domini clar i controlant en defensa.Aviat arriba el 3-0 pel Moià, en el minut 47, ROGER marca un preciós gol devant la sortida desesperada del porter visitant. A partir d'aquest clar resultat favorable al Moià, es comença a moure la banqueta local amb força canvis, tant de jugadors com de posicions. Això deixa al Moià perdut en el camp i el Sant Quirze ho aprofita. En el minut 60 JOSEP CRUELLS retalla el marcador fent pujar el 3-1. I en ple desconcert moianes ,en el minut 65 PAU FREIXER marca el 3-2 pels visitants que es troben crescuts i a punt son d'empatar el partit en una falta a la frontal de l'àrea del Moià que JOAN ENRIC treu sota la creueta de la seva porteria. Els darrers minuts el Moià sembla retrobar-se i a punt és d'ampliar el marcador.
Amb aquest resultat i la derrota del Roda a Manlleu, fa que el Moià sigui ara tercer empatat amb el segon i a 8 punts del Líder.