dissabte, 7 de febrer del 2015

JORNADA 16
JUVENIL 2na DIVISIÓ GRUP 18
FLUIXA PRIMERA PART DEL MOIÀ ,SENSE OCASIONS CLARES DEL DOS EQUIPS...EN LA SEGONA  ARRIBEN LES OCASIONS I EL MOIÀ EN SURT MÉS ENCERTAT
CF.TORELLÓ-1 CE.MOIÀ-2
Quedava pendent alguna informació referent de la jornada anterior del partit jugat a Sant Vicenç de Torelló. Demanem disculpes. El resultat va ser d'un clar i contundent 3-6 pel Moià.Va ser un partit de clar domini Moianès i que fins el minut 72 tot va transcorre amb normalitat fins que un jugador de cada equip va entrar en una agressió mútua  sent els dos protagonistes expulsats del partit. En la mateixa acció va iniciar-se contra la meva persona una bajanada d'insults,provocacions i amenaces per part d'un jugador de la banqueta local que, un cop expulsat de la mateixa banqueta per part del seu entrenador per la seva actitud va incitar a amics i al seu Pare per tal de continuar amenaçant, insultant ..etccc .No varem arribar a l'agressió mútua de miracle i també gràcies a la tasca del entrenador del sant Vicenç i d'un pare del Moià. Un cop finalitzat el partit, l'àrbitre que va observar tot el que va passar, va protegir-me acompanyant-lo a la seva caseta per tal un cop allà demanar protecció al cos de Mossos d'esquadra per tal de poder abandonar aquella situació i el camp de Sant Vicenç amb seguretat. Amb tota la meva llarga trajectòria en el mon del futbol no havia passat mai per una situació tant extrema com aquesta....TOT PLEGAT, VA DEIXAR-ME AL AIRE MOLTES PREGUNTES SENSE RESPOSTA.
El darrer partit jugat a Torelló no vaig gravar degut el que va passar la jornada anterior i per por a possibles represàlies d'algun de St.Vicenç, que per proximitat podrien ser-hi, i, efectivament, allà eren. Aquesta vegada el que va sortir-ne amenaçat va ser el pare del Moià del jugador de l'agressió mútua a Sant.Vicenç .El bon fer del Torelló i la presencia novament dels Mossos van fer aturar el possible mal. Tristament tant jugadors, familiars i seguidors del Moià varem tenir que sortir del camp del Torelló tots agrupats i acompanyats per gent del Torelló i sota l'escolta dels Mossos....Uff..QUE TRIST !!!
Entrant ja en el partit de Torelló , s'esperava un partit força disputat pel nivell dels dos equips i per les grans dimensions del camp. Així va ser. La primera part li va mancar arribades clares pels dos equips. El Torelló va sortir decidit a superar a un Moià que va tardar molt en entrar en joc. El Moià molt ordenat en defensa desfeia totes les possibles arribades locals . En una jugada desgraciada, en un mal rebuig defensiu dintre l'àrea del Moià el jugador local ARNAU VILLEGAS es troba la pilota i marca el 1-0 (minut 16). Poca a poc el Moià es va trobant millor i aconsegueix igualar el domini del joc. Amb el resultat favorable de 1-0 pels locals s'acaba la primera part.
La Segona comença amb un Moià "elèctric". En el minut 46 ROGER culmina la primera jugada de  la segona part amb el 1-1. El Torelló segueix dominant el joc de control, però el Moià la contra és el que porta les ocasions i el perill, fins a dues pilotes tretes sota pals per jugadors locals, fins al minut 75 en que l'ALEJANDRO fa una jugada individual espectacular per banda esquerra fins entrar a l'àrea del Torelló on fa una passada enrere per que el GUILLE afuselli el definitiu 1-2.