dimarts, 20 de maig del 2014

JORNADA 30 (última)
JUVENIL PREFERENT GRUP 2
EL MANLLEU GUANYA EL DERBI DE JUVENILS OFERINT BON JOC EN EL SEU COMIAT DE LA LLIGA
AEC.MANLLEU"B"-1 FC.VIC RIUPRIMER REFO"A"-0

El partit, tot i no ser decisiu per les respectives classificacions a la lliga, tenia l'interès de veure com es resolia el derbi comarcal a Manlleu donat que en el partit de la primera volta a Vic va estar molt igualat i el resultat més just hagués estat un empat o, fins hi tot una victòria manlleuenca.
Ahir, el Manlleu va jugar un partit seriós. amb un joc molt ordenat i amb molt toc de pilota, fent que la primera part fos dominada  i controlada en tot moment front a un Vic Riuprimer que tant sols es limitava a defensar-se i intentar sortir a la contra.
Fruit del domini del Manlleu, en el minut 38 es gesta la jugada del que seria l'únic gol del partit, en PAU, en una de les tantes jugades que ens té acostumats, s'escapa per la banda dreta i fa un centre precís a l'àrea gran del Vic Riuprimer on en GERE, entre els dos centrals visitants, remata de manera inapel·lable i impecable amb el cap fent inútil l'intent del porter vigatà entrant la pilota ajustada al travesser i marcant el 1-0.
Així com en altres ocasions, el Manlleu començava marcant i acabava empatant o perdent, en aquest partit, va seguir mantenint una important línia de control que encara va donar tres o quatre ocasions per engruixir el marcador favorable. Com en la més clara que va tenir en JORDI que quan ja es cantava gol, en NIL MAISCAL , ex-company dels manlleuencs, va treure sobre la línia de gol.
Les poques ocasions que va tenir el Vic Riuprimer van ser molt ben neutralitzades per la defensa i el porter del Manlleu.Ahir el porter va ser en CRISTIAN del Cadet"A· per l'absència forçada del porter titular JOAN ENRIC.
Bon partit per acabar una lliga de Juvenil Preferent que, aquest equip del Manlleu, no havia d'haver perdut mai.
Crònica i Fotos: JORDI