dilluns, 19 de maig del 2014

EL MANLLEU ASSEGURA LA PERMANÈNCIA A LA CATEGORIA JUVENIL NACIONAL AL SUPERAR AL MOLLET PER 0-2 QUAN QUEDA LA DARRERA JORNADA AL MUNICIPAL CONTRA EL CAMPIÓ DE LLIGA, EL BARÇA.

El Juvenil A va guanyar la penúltima jornada de Lliga Nacional contra l Mollet (0-2), i amb aquest resultat certifica la seva permanència a la categoria i segueix  sent l'equip capdavanter en la categoria Juvenil a Osona.
Els Molletans no van poder amb l'empenta dels homes de Samuel Rierola que mitjançant MOHA i JOANET van sentenciar el partit al Germans Gonzalvo de Mollet.
Tant per Mollet com Manlleu, hi havia la permanència en joc i els Manlleuencs van guanyar la partida. El partit va ser força travat i el mig camp del Manlleu es va imposar amb contundència. En el minut 26 MOHA va avançar al Manlleu amb el 0-1. El Mollet no va tenir cap clara ocasió, i els minuts van anar passant a favor del Manlleu que no va patir per anar mantenint el 0-1. Les ocasions del Manlleu s'han sabut aprofitar millor i al minut 83 en JOANET va marcar el que seria el definitiu 0-2. Amb aquest resultat, amb el Manlleu salvat, el Mollet depèn d'ell mateix en la darrera jornada al camp del Figueres.
Per part del Manlleu, li resta la darrera jornada el proper cap de setmana al Municipal de Manlleu front el ja proclamat campió de lliga FC.Barcelona.
FELICITATS EQUIP !!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

.