dilluns, 26 de maig del 2014

EL JUVENIL "B" DE PREFERENT
FINALITZA LA TEMPORADA 2013/14
ES PERD LA CATEGORIA...PERÒ ES GUANYA EXPERIÈNCIA
Ja hem arribat a la fi d'una temporada a Juvenil de Preferent ,millor no recordar el patiment i el desencís de tots plegats, però no queda més remei que parlar-ne.
Un equip format majoritàriament per jugadors Juvenils de primer any, que venia plegat d'èxits,des de Alevins pujant sempre les categories del Manlleu deixant-les al nivell més alt . Un equip en que tots sabíem de la gran dificultat de jugar a una categoria on la majoria d'equips el formaven jugadors de fins hi tot dos anys més que els nostres. Un equip que el seu orgull pel aconseguit des de ben petits els ha fet intentar redreçar el desgavell tècnic i de recolzament en que es va trobar la mateixa setmana en la que començava la competició de lliga i s'ha anat arrossegant fins al final. Un equip, que vist el joc dels altres contrincants, no mereix quedar situat en la posició que finalment ha quedat i que ha fet que es perdés la categoria de Juvenil Preferent.
La nova categoria, el canvi dels tècnics, les lamentables i llargues lesions de diversos jugadors no han impedit que l'equip deixés al Manlleu per tots els camps com un club de bon nivell futbolístic.
El primer any de Juvenil ja ha passat per la majoria dels nostres, en una categoria, la Preferent, que es mereixien jugar i no perdre. Ara queda donar ànims a una plantilla que ha treballat amb valentia i honradesa.
A partir d'ara, que?...Doncs queda esperar quina decisió tècnica es planteja el club per la majoria d'aquest jugadors, sigui al club o en un altre, molts tenen qualitat per jugar a Nacional Juvenil, categoria que el Juvenil A a aconseguit esplèndidament mantenir .O bé estar novament a Juvenil Preferent allà on dicti el destí. També jugar a la Primera Divisió, qui sap. Això si, sempre amb el Manlleu al cor i, recordant que,és al Manlleu, on s'han fet grans i han aconseguit engruixir l'historia.
Mai hagués imaginat que un blog com aquest "el blog d'en mack", que porta el nom del gosset del meu fill i que vaig iniciar com a una distracció i esbarjo un 21 d'Octubre del any 2009, després de que l'equip es proclamés campió d'alevins Preferent i pugés el Manlleu a Div.Honor i comencés la seva etapa com Infantil, TINGUÉS TANT SEGUIMENT. Un total de 52.351 visites fins a data d'avui, vist des de  totes les parts del planeta. Com també la seva implantació a les xarxes socials del  Twitter i el Facebbok amb 208 seguidors.
Un blog iniciat amb aquell objectiu, poc a poc s'ha anat tornant en un espai de referència per a molts. Al menys és el que sembla. Com també hem dona la sensació de tenir poc suport a l'hora de expressar l'orgull de molts al gaudir d'aquest blog, si no el més llegit, un dels més llegits en les categories on ha jugat el nostre equip.

Tot plegat,  replantejar la seva continuació , poder quedar-se com un record , seguir igual o d'una altre manera més personal i privada, és el que en aquests moments fa que hi pensi. No se si a partir d'ara valdrà la pena tant de temps que utilitzo amb aquesta tasca. I que de retruc, aquest temps que utilitzo sigui per perjudicar a qui "no vull perjudicar".

Una abraçada a tothom, que no es perdi aquella il·lusió de veure el bon futbol que ens han demostrat aquests joves jugadors. 

Moltes Gràcies : Joan

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

.