diumenge, 16 de febrer del 2014

JORNADA 19
JUVENIL PREFERENT GRUP 2
EL MANLLEU ES SUPERA A ELL MATEIX EN UNA GRAN SEGONA PART, IGUALANT UN CLAR 4-1 A UN OLOT QUE JA VEIA COLL A VALL LA VICTÒRIA
UE.OLOT"A"-4 AEC.MANLLEU"B"-4

El Manlleu aconsegueix un valuós empat en la seva visita al camp de l'Olot, un dels equips de la zona alta de la classificació. El Manlleu poc a poc s'apropa a la sortida dels lloc de descens.
Sota una ploure constant i amb moltes baixes per part del Manlleu comença el partit. L'Olot és l'amo i senyor dominant clarament a un ensopit i adormit Manlleu que veu com molt ràpidament la seva porteria és superada en tres ocasions. El 1-0 en el minut 13 per part de ALEJANDRO, el 2-0 de POL en el minut 14 i el 3-0 en el minut 25 de ANTONIO RUEDAS.Aquest resultat tant clar en el minut 25 de partit favorable als locals, fa despertar als manlleuencs que comencen a pressionar més la sortida de l'Olot i amb això s'acaba el clar domini local. És quan el Manlleu desperta de la letargia dels primers vint i cinc minuts i comencen les seves arribades a la porteria local.Després d'un avis per part del GERE, és l'AITOR que marca el 3-1, era en el minut 37 i ...comença la remuntada tot i que amb aquest 3-1 s'acaba la primera part.
La segona comença amb un Olot tranquil amb el resultat tant favorable i un Manlleu intentant --ho però sense èxit. En el minut 55 arriba el que semblava ja l'estocada del partit amb el 4-1 per l'Olot al apropitar POL una errada en defensa del Manlleu.Tot semblava dat i beneit amb aquest contundent 4-1. Però el Manlleu segueix amb les seves ganes de superar-se i de demostrar que aquesta diferència no podia ser. L'Olot canvia totalment i passa a jugar a parar totes les accions d'atac del Manlleu i que el temps vagi passant.
Amb aquestes arriba l'expulsió per doble groga del jugador local ANIOL. L'Olot es queda amb un jugador menys i accentua el seu joc tranquil i conformista , mentre el Manlleu troba la manera i passa a dominar les bandes, sobre tot la dreta, amb un JOANET i PAU espectaculars i un gran OUALID per l'esquerra. És el mateix OUALID el que amb una bona rematada de cap fa pujar el 4-2 en el minut 67 i, confirma la bona reacció del Manlleu.Pocs minuts desprès d'aquest gol del Manlleu dues son les ocasions que genera que fan lluir al porter local.En el minut 77 arriba el 4-3 del GERE , en posició dubtosa a una centrada del CARLES (un cop vist el vídeo del partit és posició legal) .
Ara és quan l'Olot passa a perdre més temps per tal d'arribar a la fi del partit amb una victòria que semblava clara i no deixar al Manlleu l'opció d'empatar el partit.S'arriba als 90 minuts amb un Manlleu abocat, buscant l'empat i un Olot demanant el final.Un final que s'allargaria 3 minuts més, pocs vist el temps que han perdut els locals, però suficients per que el Manlleu marqui l'empat i culmini una igualada justa i merescuda. L'autor del 4-4 és EDU en el minut 90+3 i el dedica al seu avi PERE que ens va deixar fa pocs dies.Felicitar al Manlleu per les ganes de superació vistes a Olot. Un Olot que de ben segur continuarà sent un dels favorits al títol final.