dissabte, 1 de febrer del 2014

JORNADA 17
JUVENIL PREFERENT GRUP 2
EL MANLLEU DEMOSTRA A BANYOLES L'ENGANYÓS DE LA SEVA POSICIÓ EN LA CLASSIFICACIÓ, CAPGIRANT EL RESULTAT
CE.BANYOLES"A"-1 AEC.MANLLEU"B"-2


Partit molt disputat el que ha enfrontat a dos equips molt necessitats, situats en la zona calenta de la classificació.
Ha començat amb un gol molt matiner, als 2 minuts, quan els banyolins han aprofitat un mal refús del porter visitant per avançar-se en el marcador.
Però el gol no ha enfonsat als osonencs que, mica en mica, s'han anat apropiant de la zona ampla del terreny de joc i que han lluitat cada pilota amb fe i amor propi, conscients de la importància dels punts en joc.
Les ocasions s'han començat a succeir a ambdues porteries. Les arribades del Manlleu més elaborades, les banyolines més de contraatac. Però el que està clar és que els dos equips buscaven el gol i que no n'han arribat més en aquest primer temps pel desencert dels davanters en el metres finals.
La segona part ha començat amb menys intensitat que la primera. Hi havia molta lluita al mig del camp, però la pilota no s'acostava amb perill a cap de les dues àrees.
Però a l'equador d'aquest segon temps, minut 22, el partit ha donat un tomb quan els visitants han aconseguit el gol de l'empat. La incertesa i el desconcert han tornat a planejar sobre els jugadors del Banyoles i, en canvi, els de Manlleu veien que tot era possible.
Podia passar qualsevol cosa, i els dos equips han tornat a tenir oportunitats per fer el segon, però el gol no ha arribat fins als 78 minuts, quan el Manlleu ha marcat el gol de la victòria fruit d'un penal que, des de la tribuna, ha semblat força clar.
D'aquí fins al final, intents infructuosos dels de casa per, al menys, salvar un punt, i bon ofici del osonencs que han sabut mantenir l'importantíssim i balsàmic resultat
per a ells.

Resumint, probablement si el partit hagués acabat en empat ningú hagués pogut parlar d'injustícia, però una jornada més, el Banyoles s'ha vist finalment superat per un equip que no ha estat superior a ells, però sí que ha lluitat amb més confiança les pilotes dividides i que ha posat una marxa més en moments decisius.
Felicitar el Manlleu pel resultat i a continuar lluitant ambdós equips per aconseguir sortit del pou del descens.

Crònica del nostre amic de Banyoles : TONI
 
 Fotos : JORDI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

.