dissabte, 8 de febrer del 2014

JORNADA 18
JUVENIL PREFERENT GRUP 2
NOBLESA I JOC D'ATAC  DELS DOS EQUIPS DONEN COM A RESULTAT UN VIBRANT, EMOCIONANT I GRAN PARTIT DE FUTBOL
AEC.MANLLEU"B"-4 CF.LLORET"A"-3
Gravació: JOAN     Muntatge: mackTV
Partit d'aquells que fan de bon veure el disputat al Municipal entre el Manlleu i el Lloret. Els dos equips amb les idees molt clares de jugar clarament a l'atac i amb un joc net i noble per part de tots.
El Lloret venia d'una mala ratxa de resultats negatius i el Manlleu d'un inici de segona volta puntuant. Els dos equips volien els tres punts amb les mateixes consignes.
Des de el primer minut la pilota ha rondat les dues àrees i ha set el Lloret el que s'ha avançat en el marcador al aprofitar una greu errada en una passada en defensa del Manlleu per que ARNAU es presentés sol davant al JOAN ENRIC per obrir el marcador amb el 0-1, era el minut 8.
El ritme ha seguit alt per les dues bandes i molt ràpid el Manlleu aconsegueix empatar el partit amb el 1-1 al marcar-se en pròpia porta SALVADOR després d'una ràpida jugada d'un dels millor jugadors en el partit, en OUALID, l'empat ha set en el minut 8.
Segueix el mateix guió dels dos equips, buscant el segon gol, amb diverses ocasions per tots dos. S'arriba al minut 29 i, el pixixi de la lliga, NARCÍS CABALLERO, es planta una vegada més sol front al JOAN ENRIC i, no perdona, fa pujar el 1-2.
Un altre vegada el Manlleu amb el marcador en contra i buscant l'empat novament. Poder és en el moment en que el Manlleu ha intensificat el seu esforç, i fruit de diverses jugades de perill arriba l'empat. En el minut 40 l'AITOR aconsegueix el 2-2.Resultat que tancaria una bona primera part dels dos equips.
La segona no desmereix a la primera part. El contrari, ha set una segona part molt emocionant i vibrant, amb una intensitat per part dels dos equips espectacular. El joc i el domini era repartit fins al minut 72 en el que el Manlleu aconsegueix avançar-se per primera vegada en el marcador al culminar el GERE amb un tret creuat després d'una bona aturada del porter JOAQUIM.Ja tenim el 3-2 amb una alegria immensa  dels seguidors manlleuencs.
Amb el resultat favorable al Manlleu, el Lloret vol intensificar les seves ocasions i això obre espais en la seva molt ordenada defensa. El Manlleu aprofita aquest moments per encadenar fins a tres clares ocasions que no son gol per molt poc.
El temps passava i el LLoret veia com no hi havia manera de aconseguir batre al JOAN ENRIC. Però quan faltaven dos minuts pels 90 reglamentaris, en el 88 en GRABIEL aprofita una pilota bombada a l'àrea del Manlleu per fer pujar el 3-3. Aquest resultat que semblava que seria el definitiu tant sols ha set l'aperitiu del que passaria en el temps afegit .
Ja en temps de descompte, un Manlleu buscant una difícil victòria...HO ACONSEGUEIX !!!!!...En el minut 90+1 en ROGER PALLÀS aprofita la banda i la bona passada d'un company per plantar-se sol davant JOAQUIM i amb una vaselina fa inútil l'estirada del porter. Puja el 4-3 pel Manlleu i el deliri es desborda entre els jugadors, tècnics i aficionats.
El partit s'allarga encara 2 minuts més i el Lloret ho intenta a la desesperada, però un seriós Manlleu ho impedeix. S'arriba a la fi amb la primera victòria del Manlleu a casa en la lliga i amb 7 punts aconseguits dels 9 darrers disputats..El proper enfrontament serà en el camp d'un difícil Olot.

Crònica: mack       Fotos: JORDI