dissabte, 25 de maig del 2013

JORNADA 29
CADET PREFERENT GRUP 2
UN MANLLEU RELAXAT I DE CELEBRACIÓ DESPRÉS DE PROCLAMAR-SE CAMPIÓ EN LA PASSADA JORNADA A MOLLET DONA OPCIONS A UN BON MATARÓ...PERÒ AVUI HA SET UN GRAN DIA PELS QUATRE PORTERS DELS DOS EQUIPS...
AEC.MANLLEU"A"-2 EF.CE.MATARÓ "A"-1
A DESTACAR LA ESPECTACULAR ACTUACIÓ EN ESPECIAL DEL FERRAN EN LA SEGONA PART.

Dia de celebració i reconeixement al Cadet "A" de la AEC.MANLLEU després d'haver assolit el campionat i l'ascens a la màxima categoria Cadet la Divisió d'Honor en la jornada anterior al camp del Mollet.No ha faltat el passadís als campions per part del adversari d'avui, el Mataró. Com tampoc l'aplaudiment de tots el assistents, amb el soroll de les traques i les trompetes..I finalment la foto dels Campions.

El partit es presentava sense cap interès cara a la classificació. El Manlleu i el Mataró ja amb els deures fets. Era qüestió de acabar la lliga al Municipal amb una victòria per part manlleuenca i posar-ho complicat per part del Mataró, com així ha set.
El Manlleu ha sortit demolidor, amb domini de la pilota i creant ocasions, en diverses d'elles el porter visitant, Luis Moya ha estat molt encertat i ha vaticinat els que serien els millors jugadors del partit, sens dubte , els porters dels dos equips. Els minuts sumaven i el Manlleu desaprofitava les seves ocasions i, poc a poc el Mataró comença a dir la seva fins crear dues ocasions seguides en les que en JOAN ENRIC respon amb dues bones aturades a posant-se a l'alçada de l'actuació del porter visitant. El Manlleu es veu  sorprès en el minut 28 quan el Mataró marca el 0-1, el seu autor és en LLUÍS BARGALLO.
Poc ha durat l'alegria visitant. El Manlleu es torna a posar les piles i en el minut 30 en GERE culmina amb una bona rematada amb el cap el 1-1. Tres han set al nostre entendre els penals que hi han hagut avui, el primer favorable al Mataró en el que l'àrbitre no senyalat i. dos pel Manlleu, un no xiulat i l'altre ha servit per que l'AITOR marqués el 2-1 en el minut 37.
La segona part a set força igualada amb un Manlleu molt relaxat i amb un Mataró buscant l'aigualada. Però el Porter visitant aquesta segona part, en RUBEN i el millor jugador avui, en FERRAN, han impedit que el marcador canviés.

Cal mencionar novament en FERRAN que ha fet unes quatre aturades impressionants i que han impedit empatar al Mataró que, vist com ha anat el partit poder hagués set just.
El proper cap de setmana es disputa al darrer partit de lliga al camp del Premià i culminarà una alta temporada històrica d'aquest equip de la lleva del 97..NOVAMENT FELICITATS !!!!

Crònica: MACK      FOTOS: JORDI                    Vídeo resum...en construcció.