JORNADA 27
CADET PREFERENT GRUP 2
LA MILLOR VERSIÓ DEL MANLLEU PASSA PER SOBRE DEL FORNELLS
AEC.MANLLEU"A"-10 UE.FORNELLS"A"-2

La contundent victòria del Manlleu front al Fornells per 10-2, poques coses deixa per explicar però intentarem fer-ne cinc cèntims.
El Fornells es presentava al municipal com l'equip capaç d'esgarrapar punts als millors equips de la competició i, el Manlleu, per seguir mantenint el lideratge en la competició.
Avui el Fornells ha quedat minimitzat per un Manlleu en la seva millor versió que ha desplegat un futbol total sense baixar el ritme en cap moment.

Han set deu gols, que haguessin pogut ser més, tots ells de bonica factura i repartits entre diversos jugadors Manlleuencs. 1-0.minut 9 de ROGER VERDEGUER, 2-0.minut 11 de POL DE LA VIUDA, EL 3-0 i el 4-0 en els minuts 12 i 23 per part de l'AITOR, en GERE n'ha fet tres el 5-0,8-1 i 10-2 en els minuts 26,54 i 79. El 6-1 en el minut 41 ha set per en ÈRIC. En NIL SERRA ha marcat de penal el 7-1 en el minut 50 i, finalment en PAU, el minut 77 el 9-2.
El Fornells ha pogut marcar els seus dos gols per part del seu jugador en JORDI TURON, el primer en el minut 27 després de emportar-se la pilota clarament amb la ma, ha set el 5-1. El 8-2 l'ha marcat ell mateix al aprofitar una mala entesta entre la defensa i el porter del Manlleu.
Amb aquesta victòria tant clara el Manlleu es presenta el proper diumenge al camp del màxim rival per aconseguir el títol de lliga, el Mollet, a les 4 de la tarda. El Mollet ha empatat en el seu desplaçament a Vilassar i la distància amb el Manlleu és en aquests moments de 4 punts a l'espera de la disputa del partit ajornat que jugarà aquest dimecres a casa el Mollet front al Calella, tercer classificat.

Del resultat de l'enfrontament del dimecres del Mollet amb el Calella pot resultar que en cas de victòria del Manlleu el proper diumenge a Mollet ja hi hagi campió de lliga matemàtic. Amb altres resultats caldrà esperar les dues darreres jornades de lliga.