diumenge, 5 de maig del 2013

JORNADA 26
CADET PREFERENT GRUP 2
A MANCA DE 12 PUNTS EN JOC EL MANLLEU SEGUEIX LÍDER DESPRÉS DE GUANYAR AL CAMP DEL CARDEDEU
FC.CARDEDEU"A"-1 AEC.MANLLEU"A"-5

El Manlleu segueix líder de Preferent en el seu grup 2 després de superar amb suficient autoritat la seva visita al camp del Cardedeu. A l'espera del partit ajornat i que en principi s'ha de jugar el proper dia 15 de Maig al camp del Mollet que l'ha d'enfrontar aquest amb el Calella, la diferència de punts és de 2 punts. Tant si el Mollet guanya aquest partit ajornat com no, el Manlleu no podia fallar a Cardedeu, com tampoc ho ha de fer el proper dissabte al municipal front al Fornells i, el partit clau del dia 18 de Maig al camp del Mollet s'espera decisiu cara al títol final de lliga.

Centrant-nos amb el partit a Cardedeu comentem que pocs problemes ha tingut el Manlleu per superar un Cardedeu que veu perillar la seva permanència a la categoria Preferent després d'aquesta derrota.
La primera part ha acabat amb un 0-1 just pel Manlleu, gol aconseguit per l'AITOR en el minut 38. Han set uns 40 minuts en els que el Manlleu ha set una mica més superior a un Cardedeu que ha intentat aguantar el millor joc visitant i tot i que no ha tirat entre els tres pals en cap moment, ha dificultat molt les transicions dels osonencs.
La segona part ha set diferent. Sota una forta calor, el físic ha començat a passar factura i, el Manlleu ha començat a dominar totalment el partit i en AITOR aconsegueix el 0-2 en el minut 50 amb una bona rematada amb el cap.
Amb el 0-2 res canvia.Segueix el domini visitant. Però en el minut 56 el Cardedeu fa la seva millor jugada per la banda dreta i en ALEX GALINO culmina la bona jugada amb el 1-2.
El Manlleu rep aquest gol i, no més treure de mig camp, aconsegueix trenar una gran jugada i marca l'ÈRIC el 1-3, minut 57.

Amb aquest gol del Manlleu, el Cardedeu queda molt tocat i les ocasions Manlleuenques es van sumant fins que en GERE aconsegueix marcar dos bonics gols, el 1-4 en el minut 73, i el 1-5 en el minut 79. Amb aquest resultat l'àrbitre Sr.Oriol Rodriguez, que cal destacar pel seu bon arbitratge, dona per acabat el partit.