dissabte, 27 d’abril del 2013

JORNADA 25
CADET PREFERENT GRUP 2
EL MANLLEU SEGUEIX LÍDER TOT I PERDRE FRONT AL CALELLA ..I EL TÍTOL FINAL FA QUE DEPENGUI DE TRES EQUIPS
AEC.MANLLEU"A"-1 FUNDACIÓ.PEF.CALELLA"A"-2

El Manlleu ha trencat en aquesta jornada 25 una ratxa impressionant  d'imbatibilitat . Des de el 9 d'octubre de l'any 2010 en que va caure derrotat pel Jabac Terrassa en la màxima categoria Infantil pel mateix resultat de 1-2.Fins avui no coneixia la derrota al Municipal.
Això no treu que l'equip segueix líder del campionat, però aquest resultat junt amb l'empat del Mollet al camp del Mataró   resulti un final de temporada, a manca de 5 partits, molt emocionant. Manlleu,Mollet i Calella estan tots tres amb clares opcions al títol final. Tot depen d'ells  .

EDU
Entrant ja en el que ha set el partit cal anticipar les felicitacions als dos equips. S'ha buidat físicament i han ofert un emocionant i competitiu enfrontament en un terreny de joc en molt males condicions degut a la pluja que no ha parat en cap moment de caure. Els tres punts se'ls ha emportat el que ha tingut més sort , poder el millor resultat hagués set un empat ja que el perill a set força semblant en les dues porteries.
La primera part ha resultat igualada. Els dos equips han intentat jugar la pilota en un camp amb molta aigua ,moltes jugades no tenien continuïtat degut als tolls generats per una forta pluja.Les ocasions per part dels dos equips no han mancat, tot el contrari, han set diverses les clares oportunitats que han disposat els dos equips per encetar el marcador, però els dos porters en la primera part, tant en DANIEL per part del Calella com en JOAN ENRIC per part del Manlleu, han set els millors en aquest primers 40 minuts que han acabat amb un 0-0 injust vistes les clares ocasions dels dos equips.
GERE
En la segona part el panorama no canvia. Segueix la pluja i el domini altern amb els dos porters seguint a un alt nivell, aquesta segona part defensades per en POL per part del Calella i en Ferran per part del Manlleu.
Els minuts passaven i la despesa física començava a passar factura, però tothom lluitant per aconseguir guanyar com si fos el primer minut del partit . S'arriba al fatídic minut 57 pel Manlleu. El Calella recupera una pilota al seu terreny i l'envia en un fort tret cap a camp del Manlleu on en ALEX CORDÓN, jugador del Calella aconsegueix guanyar l'esquena de la defensa manlleuenca i marcar el 0-1. El Manlleu no s'ensorra i segueix lluitant i, en un dels seus atacs l'aigua fa una mala passada a l'atac local convertint la jugada amb una contra que culmina amb el 0-2 de ALEJANDRO, minut 63.
ROGER PALLÀS
Amb aquest resultat tot sembla sentenciat, el Manlleu queda tocat i el Calella passa a controlar el temps del partit. Fins al minut 70 en que el Manlleu treu una falta molt llunyana a la porteria visitant i, en la que en ROGER PALLÀS aconsegueix desviar la trajectòria i fa pujar el 1-2.
Amb aquest gol, el Manlleu es creix i va a jugar-s'ho tot a l'atac. D'aquesta manera aconsegueix encadenar dues clares ocasions per poder empatar però, malauradament sense èxit.Finalment acaba un bonic partit de futbol tot i el mal estat del terreny de joc ,disputat per dos dels millors equips del campionat de Preferent cadet.