JORNADA 24
CADET PREFERENT GRUP 2
EL MANLLEU DESAPROFITA MOLTES CLARES OCASIONS DE GOL PERÒ GUANYA MERESCUDAMENT
C.AT.VALLÈS"A"-1  AEC.MANLLEU"A"-2

A manca de sis jornades per l'acabament de la competició, el Manlleu segueix líder després de superar al C.AT.Vallès al seu terreny de joc a Granollers per un 1-2.
Tot i l'ajustat del resultat final no vol dir que el partit hagi estat igualat. El Manlleu ha set superior al seu rival que això si, ha intentat posar-ho complicat i que en l'únic tir a porta perillós ha aconseguit el seu gol.
Els 10 primers minuts de partit han set un monòleg del Manlleu, amb tres clarísimes ocasions en que la pilota ha sortit a fora per molt poc. Aquestes tres ocasions desaprofitades ha donat pas al 0-1 pel Manlleu, el seu autor ha set en Víctor que aprofita un rebuig defensiu dintre l'àrea local en el llançament d'una falta rebuda per en AITOR a la part lateral atacant manlleuenca.
Rés canvia amb aquest gol , el Manlleu segueix jugant, iniciant les jugades des de al darrera i un Vallès intentant tapar forats i sorprendre a la contra. En el minut 17 una errada en la transició de la pilota des de la part defensiva i la miga del Manlleu provoca que el Vallès es faig-hi amb la pilota i el seu jugador ADRIÀ s'aproximi a l'àrea del JOAN ENRIC engaltant un fort tret i col.locat fent el 1-1.
Amb l'empat, el Vallès es creix defensivament i el manlleu comença a baixar el ritme. Amb el 1-1 s'arriba al descans.
En la segona el panorama no canvia. El Manlleu trenant jugades i el Vallès intentant frenar les intencions visitants i buscar contraatacar sense èxit. En el minut 53 en JORDI és objecte d'un clar penal en el que l'àrbitre, força casolà sigui dit de passada i com de costum en els partits del Manlleu a fora, no dubte i assenyala la pena màxima. L'encarregat de aconseguir el 1-2 és en AITOR .
Novament amb el resultat favorable, el Manlleu segueix amb la mateixa actitud, la de jugar per marcar i ampliar el marcador. En tres ocasions més ho ha pogut aconseguir, però malauradament avui la pilota li ha costat entrar. Per la seva banda, el Vallès intenta remuntar però les qualitats dels manlleuencs i les imprecisions fan que els seus intens siguin estèrils .
Una jornada més el Manlleu líder, i esperant els propers sis darrers partits en els que es decidirà el vencedor final de la lliga. De moment, el més important, dels equips que tenen opcions, el Manlleu és l'únic que depen d'ell mateix per assolir l'ascens a Divisió d'honor.

1-2.minut 53.AITOR