JORNADA 23
CADET PREFERENT GRUP 2
EL MANLLEU I EL GIRONA OFEREIXEN UN BON PARTIT
AEC.MANLLEU-4 FC.GIRONA-2

Partit maco de veure el disputat al Municipal entre el Manlleu i el Girona. Dos equips que busquen jugar creant combinacions i acabant les jugades amb perill. Això no treu que el Manlleu ha set força superior i que el resultat favorable hagués pogut ser més ampli.
Molt aviat el Manlleu s'ha avançat en el marcador.En el minut 3 en GERE aprofita un rebuig dintre l'àrea  gironina per inaugurar el marcador amb el 1-0. Les ocasions locals es van sumant amb un tir al pal del NIL SERRA i diverses aproximacions amb perill.
El Girona, també ho prova en dues ocasions però en JOAN ENRIC està encertat. En el minut 26 arriba l'empat del Girona, el 1-1, un bonic gol de ÈRIC TORRES que engalta un tret des de fora l'àrea cap a l'escaire de la porteria de JOAN ENRIC, i tot i que està a punt de desviar, la pilota acaba dintre la porteria.
El Manlleu fa durar poc l'alegria dels visitants pel seu empat i, en el minut 28 en VÍCTOR culmina una espectacular jugada de CARLES MIRÓ per la banda dreta i puja el 2-1. Fins a la fi dels primers 40 minuts el joc i el perill va d'una porteria a l'altre amb bones intervencions tant del porter del Girona com del JOAN ENRIC.
Un cop iniciada la segona part el bon joc dels dos equips no decau.Però les jugades més perilloses arriben per part del Manlleu que en el minut 62 marca el 3-1 per mitjà d'una ràpida jugada de l'ÈRIC PIELLA. Amb la tranquil·litat del resultat favorable,el Manlleu amplia encara més el marcador en el minut 76, seria el segon gol del partit del VÍCTOR. Ja a les acaballes , en FERRAN, porter del Manlleu aquesta segona part topa amb un davanter del Girona i l'àrbitra marca penal. Novament en ÈRIC TORRES marca i fa pujar el definitiu 4-2, minut 79.