dissabte, 23 de març del 2013

JORNADA 21
CADET PREFERENT GRUP 2
CLARA I CURTA VICTÒRIA DEL MANLLEU QUE HA DOMINAT A PLAER A UN FLUIX I TANCAT OLOT
AEC.MANLLEU"A"-3 UE.OLOT"A"-1

Pocs problemes ha tingut el Manlleu per superar a l'Olot al Municipal. Les previsions ja eren molt favorables al Manlleu vista la classificació i amb la facilitat en que va guanyar ja en el parit allà a Olot.
El partit ha tingut un clar dominador, sobre tot en la primera part, aquest ha set el Manlleu.L'Olot tant sols ha tingut petits rampells a la contra i als darrers 5 minuts de la segona part.
El partit ha començat amb un Manlleu abocat a l'àrea contraria en busca del gol. Al davant  un Olot tancat molt al darrera obstaculitzat els intents locals i sense perill en atac. Amb aquest panorama, tot era qüestió de temps per que el Manlleu s'avancés i, aixi ha set, en el minut 18 l'AITOR engalta un fort tret des de fora l'àrea fent inútil l'estirada de l'IGNASI i puja el 1-0. Tot seguit, en el minut 22 en GERE marca el 2-0 pel Manlleu al aprofitar un rebuig dintre l'àrea de l'Olot.
3-0.minut 40. VÍCTOR
Les ocasions locals anaven seguint amb dos trets als pals de l'AITOR i en ROGER VERDAGUER i una brillant aturada de l'IGNASI. En el darrer minut del primer temps, el Manlleu marca un bonic gol, al minut 40 i, el seu autor és en VÍCTOR. Amb aquest resultat es va cap als vestidors.
El segon temps comença de la mateixa manera en que s'havia acabat la primera part, amb el Manlleu dominant i l'Olot tancat al darrera. Els minuts van passant i les ocasions del Manlleu no tenen premi. Cal destacar un tret de falta al travesser de l'AITOR i una clara ocasió del ROGER PALLÀS que un jugador de l'Olot treu sota pals.
Comença un reguitzell de canvis al Manlleu i 'equip local es relaxa. Això ho aprofita l'Olot que en els darrers cinc minuts troba més espais per poder fer mal al Manlleu. Els Olotins troben el premi en el minut 78, en el que en JORDÀ culmina una bona jugada i fa pujar el que seria el definitiu 3-1.