dissabte, 2 de març del 2013

JORNADA 18
CADET PREFERENT GRUP 2
40 MINUTS DE "TRAMUNTANA" DEL MANLLEU DEIXA EL PARTIT SENTENCIAT
UE.FIGUERES"A"-0 AEC.MANLLEU"A"-4

El Manlleu segueix encapçalant la classificació de Preferent Cadet Grup 2 després d'una còmode victòria al terreny del Figueres per un clar 0-4.El partit ha set un monòleg del Manlleu amb domini absolut pels d'Osona i, un Figueres que volia però no podia.Mig dia esplèndid de temperatura, amb sol , sense fred i poc vent.
0-1.minut 3.GERE
L'enfrontament ha començat tal com ha acabat, amb un Manlleu jugant un bon futbol i sentenciant en 40 minuts deixant la resta per agradar-se i no passar angúnies al darrera.Molt aviat, en el minut 3 el Manlleu aconsegueix el 0-1, el seu autor ha ser en GERE que amb un tret potent  que culmina una bona jugada d'equip. El domini i control de la pilota segueix pel Manlleu i en el minut 14, en JORDI marca el 0-2 aprofitant una bona passada a l'espai del ROGER VERDAGUER.

Amb aquest resultat desfavorable el Figueres ho intenta però sense crear perill a la porteria defensada aquesta primera part pel JOAN ENRIC. Per la seva part, el Manlleu busca constantment espais en un camp tant gran com el de Figueres i, els troba, trenant diverses ocasions fins encertar amb el 0-3 de l'AITOR, que després de rebre una magistral passada del ROGER PALLÀS, afusella la porteria local, és el minut 29.Tot semblava que acabaria amb una golejada d'escàndol després del 0-4 en el minut 37 de ROGER PALLÀS, un gran gol en un tret des de fora l'àrea que entra per tot l'escaire. Amb aquest resultat es va cap els vestidors.
La segona ha set molt semblant a la primera. Poder amb un Figueres una mica més encertat en les passades, però amb un Manlleu demolidor en les recuperacions, les ocasions i amb el joc a l'espai. Destacar dos trets al pal per part del Manlleu, un del CARLES en una jugada personal, i l'altre de l'ÈRIC en un rebuig defensiu del Figueres. En FERRAN, porter del manlleu la segona part , ha tingut molt poca feina.
En aquesta segona part sense gols no ha decebut ja que, amb una mica més de sort el Manlleu ha tingut clares ocasions per acabar amb quatre gols més.La propera Jornada 19 l'equip rep al Municipal a la Gramanet situat a la part baixa de la classificació, és una bona oportunitat per seguir sumant.