diumenge, 17 de març del 2013

CADET PREFERENT GRUP 2
JORNADA 20
EL MANLLEU SUPERA ALS GIRONINS I DE RETRUC UN ARBITRATGE EN LA SEGONA PART DE JUTJAT DE GUÀRDIA
EF.GIRONÈS SABAT"B"-0
AEC.MANLLEU"A"-2

El Manlleu a complert tots els pronòstics que el feien guanyador en la visita a Girona, al camp del Gironès Sabat. No ha set gens fàcil el 0-2 aconseguit. S'ha tingut que lluitar amb el cansament d'un desplaçament llunyà, una hora fora de l'habitual, un terreny de joc amb unes dimensions molt petites, amb una il·luminació molt deficient, un Gironès molt directe i amb reforços del seu Cadet de divisió d'honor i...el més trist ,amb una actitud  arbitral, la segona part, que el deixarà segurament sense sanció per la seva mala educació, insultant fins hi tot, a nois de 15-16 anys i que ha set el principal obstacle avui a Girona.
JOAN ENRIC
Normalment es sol queixar l'equip que perd, però tot i ser superior i guanyar, el Manlleu s'ha sentit mal tractat pel col·legiat amb les seves decisions totalment parcials i els seus insults.
El partit ha començat amb llum de dia. Les dimensions tant minúscules del terreny de joc ens feien recordar l'etapa de futbol7. Els locals acostumats al seu terreny han esposat ràpidament la seva estratègia, la de  pilota llarga cap a la porteria visitant. El Manlleu, intentant trenar jugades, però la manca d'espais frenava moltes vegades els intents.
Els primers minuts han set una mica de pilota amunt i avall , però poc a poc han arribat les clares ocasions pel Manlleu fins, al minut 25 en el que l'AITOR obra la llauna culminant una bona jugada d'equip i fa pujar el 0-1 al marcador. Amb aquest resultat res canvia, el Manlleu intentant arribar jugant i els locals buscant la passada llarga. Poder cal destacar una bona ocasió dels locals, millor dit doble, la primera en JOAN ENRIC treu a corner i, a la seva sortida, la atura amb seguretat .Es va als vestidors amb el 0-1 pel Manlleu.
Ja en la segona i amb una llum molt deficient tot sembla seguir igual , però ja es comença a notar un canvi,l'actitud en vers al Manlleu a l'hora de xiular. El Col·legiat, que en el primer temps havia passat desapercebut, passa a ser el protagonista. En el minut 52 xiula falta directe a favor dels locals, sobre la ralla de l'àrea del  Manlleu, segons ell, molt ben situat per cert, per treure amb les mans la pilota de l'àrea en JOAN ENRIC al treure correctament de porteria. Això suposa la primera de les sis targetes grogues que reveria el Manlleu en aquesta segona part.Es treu la falta sense ensurt...menys mal.
A rel d'aquesta darrera jugada el partit passa a un anar i venir, amb un constant concert de "pito" de l'àrbitre, amb moltes interrupcions. Però el Manlleu molt ficat amb el seu objectiu de seguir líder torna a portar perill i veu com no se li senyala dos possibles clars penals . Fins que s'arriba al minut 77 en el que el Manlleu deixa sentenciat el partit amb el 0-2 del VÍCTOR, gol massa legal per poder-lo anul.lar tot i les queixes locals i els dubtes del de negre.
CARLES

Amb aquest resultat ja tant clar pel Manlleu, l'arbitre allarga 2 minutets ( no se quan hagués allargat amb el 0-1) i es dona per acabat el partit. Els tres punts cap a la Capital del Ter i el Manlleu segueix Líder.