dissabte, 5 de gener del 2013

PARTIT AJORNAT JORNADA 10
EL DUEL ENTRE DOS DELS "TITANS" DE LA LLIGA ACABA EN EMPAT DESPRÉS D'OFERIR UN GRAN PARTIT DE FUTBOL
FUND.P.E.F.CALELLA"A"-1 AEC.MANLLEU"A"-1
Bon partit el vist al Municipal de Arenys de Munt en l'enfrontament entre dos dels millors equips de la competició. S'ha aprofitat l'aturada nadalenca en la lliga per disputar aquest partit ajornat el passat 16 de desembre .
El Manlleu es presentava en l'enfrontament amb quatre baixes importants entre lesions i sanció, però tot i aquest inconvenient, l'equip ha estat al seu nivell alt.
Des de el primer segon ,l'intensitat de joc dels dos equips ha set constant. Els primers minuts el domini ha set  altern i el primer en avisar ha set el Manlleu en el minut 5 amb un tret ajustat al pal del CARLES. Quan semblava que el  Manlleu incrementava el seu domini arriba en el minut 15 la primera clara ocasió pels de Calella en una falta inexistent a la frontal de l'àrea del Manlleu en la que en JOAN ENRIC es llueix desviant a fora. El joc seguia amb anades d'uns i altres sense gaire perill fins al minut 18, en el que el jugador local SIBI SEEGU fa jugada per la banda dreta i en treu una centrada enverinada que, amb molta fortuna, entra per tot l'escaire invers de la porteria manlleuenca. Deliri de l'equip i seguidors locals per aquest 1-0.
El joc dels dos equips segueix a un nivell alt però amb un Manlleu poder una mica massa precipitat per buscar l'empat i un Funca tapant tots els intents visitants. Amb el 1-0 pels locals i una bona primera part  dels dos equips s'arriba al descans.
La segona part no desmereix i l'alt nivell segueix. El Calella molt ordenat al darrera es tanca una mica, buscant les contres, intentant mantenir el resultat. El Manlleu, per la seva part, s'avoca en busca de l'empat creant moltes ocasions però, sense èxit.Fins hi tot un tret al travesser tot just en els inicis del AITOR . És en el minut 68 quan un dels jugadors més actius del Manlleu avui, en ÈRIC aconsegueix el merescut gol de l'empat ,el 1-1 , al culminar una jugada d'atac després de diversos refusos del Calella. Amb l'empat s'accentua el domini del Manlleu amb diverses opcions per poder guanyar el partit però, amb un Calella amb molt perill a la contra.

A la fi, un empat que dona un punt per cada equip i que fa que el Manlleu retalli 1 punt al líder i, ja el tingui a "tiro" a 3 punts. El Calella li permet seguir en quarta posició i a 5 punts del Manlleu.
Crònica : mack    Fotos: Joan