JORNADA 12
CADET PREFERENT GRUP 2
EL MANLLEU PAGA MOLT CARS ELS SEUS ERRORS...EL FORNELLS EN TREU PROFIT...AMB UN ARBITRATGE DE "CÀTEDRA" I MOLT CASOLÀ
UE.FORNELLS"A"-3 AEC.MANLLEU"A"-3
Un Manlleu força superior al seu rival d'avui n'ha tret un empat en la seva visita a la localitat de Fornells de la  Selva. Un empat que no deixa contents al Osonencs vistes les nombroses ocasions desaprofitades, tres gols regalats als locals per errades ben aprofitades i, encara que no ha set clau, un arbitratge més que casolà que, es mereix un punt i a part.
Amb els jugadors tots a punt per passar la revisió i començar a l'hora prevista, el col·legiat fent-la petar amb una sensació d'amiguisme amb als locals al bar de l'estadi. No puc confirmar si li han pagat la beguda o poder li han fiat, la qüestió és que això no es pot acceptar, cal guardar les formes i amagar el llautó  Amb tot això el partit comença amb 10 minuts de retard. El manlleu comença molt fort i dominant la pilota en un terreny difícil, per les seves dimensions i un Fornells molt treballador. En el 7 primers minuts el Manlleu ja desaprofita dues dels moltes ocasions que tindria per marcar. Ves per on que en la primera aproximació local una pilota sense massa perill toca a la ma de l'Èric dintre l'àrea , penal !!!!.
Si, no hi ha dubte, clar penal i targeta groga .És el minut 9 i en IBRAHIMA aconsegueix el 1-0 pel Fornells. Sense donar treva  el Manlleu segueix amb el seu domini i molt aviat, en el minut 11 en VÍCTOR culmina una bona jugada amb el 1-1. El Manlleu domina a un Fornells molt tancat al darrera buscant treure la pilota lluny de la seva porteria, buscant sempre la seva referència en atac i tallant amb moltes faltes i faltetes les aproximacions del Manlleu. Amb un rebuig llarg arriba el 2-1 pel Fornells, la pilota queda habilitada dintre l'àrea manlleuenca i un mal rebuig defensiu fa que en FRANCESC es trobi un regal per poder tornar avançar al seu equip en el minut 19.
 El Manlleu novament amb el marcador en contra accentua els seus intents sobre la porteria ben defensada pel porter local. En el minut 31 en GERE es objecte d'una entrada dura al mig camp i curiosament l'àrbitre primer l'amonesta amb groga a ell i després al infractor que es queda sense cap recriminació arbitral i en GERE que demana explicacions per la seva targeta rebuda li respon que es per que s'hi ha encarat i que no ho torni ha fer si no va al carrer.

Amb un Manlleu abocat arriba novament l'empat, el 2-2, al minut 33 novament en VÍCTOR torna a finalitzar una bona jugada d'equip. El Manlleu intenta jugar la pilota però el camp se li fa petit en moltes jugades. Arribem al minut 35 en la que l'àrbitre assenyala falta molt dubtosa, per no dir que no era ni falta, favorable al Fornells i, ves per on, en IBRAHIMA en treu un "ciri" que semblava que no porteria perill i, finalment, entra ajustada al travesser i la ma del JOAN ENRIC que veu atònic i sorprès com li ha pogut entrar aquesta pilota, seria el 3-2 pels locals. Amb 35 minuts tres arribades locals tres gols en tres regals.Els 5 minuts restants del primer temps el Manlleu ho intenta però el Fornells tancat .

En el minut 38 l'àrbitre anul.la un gol al Manlleu , segons ell un jugador del Manlleu havia pentinat la pilota....si si parlava amb el públic manlleuenc argumentant qualsevol queixa. Increïble !!!...En la darrera jugada del primer temps en una jugada d'atac del manlleu portada per en CARLES és aturada pel col·legiat per sentir des de la banda local el crit de "mans !!!", ja que ell des de on estava situat difícilment ho podia veure, i com no, apa, una altra targeta pel Manlleu, per en CARLES. Arribem al descans i mentre es va cap als vestidors l'àrbitre atura a diversos jugadors del Manlleu per donar explicacions sobre el que ha xiulat en contra d'ells i recomanant per encarar el segon temps...
Tots els jugadors dels dos equips a punt per començar la segona part...On és l'àrbitre???? al BAR !!!!..Es pren, no se què  i vinga amb una mica més de retard comença la segona part. El Manlleu va a totes, sap el que li va. Però moltes vegades amb més cor que no pas cap veu com les seves aproximacions acaben amb tirs ajustats, amb bones aturades del porter del Fornells i amb interrupcions constants dels locals deixant que passi el temps.I aquest va passant fins que el Manlleu s'ho juga tot a una carta i passa a jugar amb una defensa de tres homes.

L'atac manlleuenc s'accentua però, el Fornells crea dues contres, en una d'elles està a punt de marcar el quart, en l'altre, en FERRAN, porter del Manlleu aquesta segona part, surt a la desesperada i desvia la pilota però de retruc sembla que fa falta al atacant, resultat= falta perillosa a la frontal i targeta vermella directa al FERRAN. Surt novament en JOAN ENRIC a defensar la porteria del Manlleu que es queda en el minut 64 amb un jugador menys. Es treu la falta molt perillosa però en JOAN ENRIC aconsegueix desviar el tir molt ajustat al pal a corner  El Manlleu no afluixa, i tot i anar amb un jugador menys augmenta el seu domini i les seves arribades.

És en el minut 76 quant en GERE aconsegueix un nou empat, el 3-3, amb una bona rematada de cap.  Amb l'empat i, pocs minuts per acabar, el Manlleu segueix buscant la victòria. Arribem a la fi dels 80 minuts i allarga uns minuts pel temps perdut i, en aquests el Manlleu encadena tres clares ocasions però aquestes no entren.Finalment 3-3, un punt per cada equip. Tot hi no jugar com és habitual, el Manlleu es mereixia clarament la victòria front a un equip inferior i que ha tret molt "suc" de les seves ocasions. Pel que fa a les referències que he fet a l'àrbitre, no intento escusar el devanir del resultat ja , repeteixo, el Manlleu ha set víctima dels seus errors. Però crec que de la mateixa manera que intento expressar els errors i els encerts de tots poder la manera de comportar-se l'àrbitre fa dir-li que cal ser més discret i menys protagonista....Felicitar al Manlleu i al Fornells pel partit ofert.