CADET PREFERENT GRUP 2
EL MANLLEU NO PERDONA A MATARÓ....I COMPARTEIX EL LIDERATGE AMB EL MOLLET
EF.CE.MATARÓ-2 AEC.MANLLEU-4
0-1.minut 18.VÍCTOR

El Manlleu comparteix el lideratge de la Preferent Cadet en el Grup 2 després de la seva victòria al camp del   Mataró. Desprès de superar al Mollet, el líder, en l'anterior jornada i retallar-li tres punts, l'empat dels del Vallés i la derrota front al Girona del VicRiuprimer, fan que comparteixin el primer lloc el Mollet i el Manlleu.
El partit de Mataró es presentava amb el resultat del dia anterior del Mollet amb el Figueres i amb la possibilitat d'igualar-lo en la classificació i a més pendent de l'enfrontament entre el Vicriuprimer i el Girona al municipal de Vic que es jugava a la mateixa hora que la del Mataró-Manlleu. Finalment el Girona ha superat per 0-1 als vigatans i amb la victòria d'avui del Manlleu ha set possible el cl.lideratge.

0-2.minut 37. ROGER VERDAGUER
Com ens te acostumats, el Manlleu, no ha tardat gaire en crear la primera ocasió per marcar, però el porter local ha aturat be la pilota. Els del Maresme han fet un bon partit, jugant amb molta intensitat i bon toc, dificultant força les transicions del Manlleu. Però les arribades eren pel Manlleu fins al minut 18 en el que en VÍCTOR obre el marcador amb el 0-1 en una jugada molt ràpida. A partir del gol del Manlleu els locals es creixen i  arriben  els seus millors minuts amb tres clares ocasions per igualar el partit. Però un dels millors jugadors , en JOAN ENRIC, ha aconseguit avortar amb tres intervencions espectaculars. Ja cap a les acaballes del primer temps, al minut 37, arriba el 0-2 pel Manlleu, un golàs del ROGER VERDAGUER desbordant a tots els jugadors que el volien aturar i engaltant un tret fort i col·locat per l'escaire de la porteria defensada aquesta primera part per en RUBEN. Un minut després, en el minut 38, l'AITOR sentència amb el 0-3 de manera brillant.
0-3.minut 38. AITOR
La segona part comença amb un Mataró molt avançat, buscant aconseguir marcar el seu gol, però el Manlleu controlant el marcador i amb perill a la contra.
 Els intents locals es difuminaven un cop la pilota tocava l'àrea manlleuenca però en el minut 56, un tret llunyà sorprèn la porteria defensada aquesta segona part per en FERRAN que veu com la pilota entra molt ajustada al travesser, era el 1-3 i el seu autor en JORDI ARENAS. Amb aquest resultat s'entra en un joc d'anades i vingudes en les que el Manlleu pot marcar però sense èxit. I com en el primer temps, en els darrers minuts del partit arriben la resta de gols. En el minut 78 l'AITOR culmina una bona passada del ROGER PALLÀS i remata el resultat amb el 1-4. Tot seguit una mala entesa en la defensa i la porteria del Manlleu deixa la pilota regalada a l'ADRIAN per poder maquillar el resultat amb el 2-4 final. En el temps de descompte en CARLES treu una falta que topa amb la creueta de la porteria local.
1-3.minut 56. JORDI