dilluns, 9 d’abril del 2012


El Cadet "B" de la AEC.MANLLEU es va proclamar brillant campió per cinquè any consecutiu en la categoria  U15 del torneig internacional KOMM-MIT celebrat aquesta Setmana Santa a la costa del Maresme.
Després d'una lligueta de classificació molt plàcida pel Manlleu, amb una superioritat molt marcada es va passar a les eliminatòries de vuitens en la que es va aconseguir amb molta claredat als quarts. A quarts també es va guanyar amb autoritat tot i que l'equip va tenir que suportar la duresa i manca de esportivitat del seu rival.
La semifinal va ser front un rival força difícil , el YECLANO de MURCIA. Després de un partit força disputat amb tres pals inclosos pel Manlleu es va arribar amb empat a un gol. El pas a la final es va tenir que decidir des de el punt de penal. El Manlleu va encertar tots els seus llançaments i, el Yeclano va topar en el seu quart penal amb la bona intervenció d'en JOAN ENRIC que el va aturar certificant el pas a la gran final.
La final va ser a Pineda de Mar en un ambient molt maco. El partit va ser dominat pel Manlleu, amb tres clares ocasions per marcar. El seu rival, el POL LOMBARDIA UNO, va crear poc perill i semblava conformar-se arribar a la tanda de penals. El resultat final va ser 0-0, així que cap a la tanda de penals. En els penals, un Manlleu molt encertat no va fallar i, en el tercer penal, en FERRAR va aturar de manera brillant el tret del jugador Italià . Definitivament en SERGI va marcar el penal clau pel Manlleu i, d'aquesta manera es proclamà campió del torneig 2012 el MANLLEU.
Ha set un bon torneig, pel nivell competitiu i sobre tot per la convivència enriquidora viscuda. A continuació us deixo unes ratlles escrites pel nostre amic en Jordi , de les que jo també hem sumo:Gràcies als entrenadors, delegat, jugadors i famílies . Tenim un gran equip. Però també formem un grup que defensa uns valors que van molt més enllà dels èxits esportius. Aquest torneig s'ha guanyat esportivament, però també hem guanyat en qualitat humana al defensar el principi del respecte als adversaris. Des d'aquí vull felicitar-vos a tots.























FOTOS DEL JORDI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

.