JORNADA 25
AGRAÏMENT PEL TÍTOL ACONSEGUIT  I...
RESPOSTA DE L'EQUIP AMB UNA NOVA VICTÒRIA
AEC.MANLLEU-6  UE.CANOVELLES-1

Gran festa dedicada als campions la viscuda al Municipal. Un cop proclamat campió matemàtic en la passada jornada a Parets del Vallès,l'equip es presentava per disputar a casa la Jornada 25 front a un Canovelles en posicions de descens.Amb l'iniciativa dels pares i mares,familiars, seguidors, amics i el club s'ha organitzat una bonica rebuda als herois  que ha resultat força lluïda. Una enorme pancarta organitzada per pares i mares dels jugadors, junt amb una sorollosa traca i l'himne dels campions per la megafonia del club han donat pas al terreny de joc als merescuts campions.
L'enorme alegria que envoltava els inicis del partit a disputar ha continuat fins a la fi amb un Manlleu molt superior a un Canovelles que ha intentat jugar però, el manlleuencs no han afluixat el seu nivell en cap moment.
Molt aviat el Manlleu ha marcat el 1-0, ha set en el minut 1, el seu autor ha set en MIKEL aprofitant una passada a l'espai de l'EDU que avui, al meu parer ha set el més destacat. El Manlleu dominava i després de diverses bones intervencions del porter visitant, en VÍCTOR fa el 2-0, minut 31,culminat una jugada trenada amb en ROGER PALLÀS. En el darrer minut del primer temps el Canovelles treu profit de l'única errada en defensa del Manlleu i, aprofitant un rebuig , en CRISTIAN aconsegueix el 2-1.
La segona ha set molt semblant a la primera. El Manlleu s'agradava a ell mateix trenant jugades molt ben elaborades. D'aquesta manera l'ANDREU marca en el minut 41 el 3-1 i, en el minut 48 el 4-1. Tanmateix el 5-1 surt d'una combinació de diversos jugadors ,iniciada i acabada brillantment per en MARC ROTA, era el minut 51.Deu minuts després, en el 61 l'ANDREU marca el seu tercer gol en el partit, el definitiu 6-1.
El partit s'acaba amb l'himne del Manlleu sonant per la megafonia del Municipal i amb forts aplaudiments dels presents.