diumenge, 15 d’abril del 2012

JORNADA 23
EL MANLLEU TE EL TÍTOL DE LLIGA A "TIRO"....A TRES PUNTS
AEC.MANLLEU-6  EC.GRANOLLERS-0

El Manlleu ha superat sense problemes a un fluix Granollers que tant sols ha portat perill en la primera i en la darrera jugada del partit, això si, aquesta darrera la pilota a topat amb el travesser. Tot i trigar en arribar el 1-0 pel Manlleu a conseqüència  d'un gol en pròpia porta del Granollers, el domini local ha set total . El resultat s'ha quedat curt, en el minut 28 el Manlleu no aprofita un clar penal per aconseguir el segon , el porter visitant atura de manera encertada el tret de l'AITOR. Però, en el minut 34 en ROGER PALLÀS culmina amb gol una gran jugada individual del VÍCTOR i estableix el 2-0, resultat a la fi de la primera part.

La segona ha set un calc de la primera en quant a domini, però amb més resolució per part del Manlleu al acabar les ocasions. En el minut 43 L'AITOR marca el 3-0 i, en el minut 55 torna ha marcar l'AITOR amb un bon remat de cap aconseguit el 4-0. Tres minuts després,amb un Granollers lluitador però desbordat pel Manlleu, veu com en VÍCTOR fa pujar el 5-0 en el marcador. A les acaballes del partit, en el minut 77, en GERE assoleix el definitiu 6-0.

Fent un repàs als resultats d'aquesta jornada 23 i a la classificació, observem que en la propera Jornada 24,al camp del Parets, a set jornades pel fi de la lliga, el Manlleu pot ser ja matemàticament campió. Tres punts el separen del nou èxit d'aquest equip campió de mena, la diferència amb el segon classificat és de 19 punts a manca de 21 per disputar. Sorprèn encara més els partits que fa que l'equip no perd al Municipal de Manlleu, des de el dia 9 d'Octubre del 2010 front al Jabac Terrassa en la màxima categoria Infantil. Com també cal remarcar el temps que fa que l'equip no per un partit, des de el dia 2 d'Abril del 2011 al camp del Mercantil, també en la màxima categoria Infantil.
Crònica : mack     Gravació de vídeo: Joan