dissabte, 18 de febrer del 2012

PARTIT AJORNAT JORNADA 15
COMENÇA EL COMPTE ENRERE ?.....
AEC.MANLLEU-6  CF.CALDES MONTBUI"A"-0

El Manlleu i el Caldes han disputat el partit que es va ajornar en el seu moment corresponent a la jornada 15. Jugat ja un partit de la segona volta la passada setmana, aquest d'avui completava la fi de la primera volta. Una primera volta en la que el Manlleu ha aconseguit un ple absolut guanyant tots els seus enfrontaments i sent el líder sòlid de la categoria.

Com en la setmana passada a Cardedeu, el Manlleu s'ha presentat davant al Caldes amb nombroses baixes, la de l'AITOR, PAU, MIKEL i NIL. Per contra, el cos tècnic ha convocat  a MAKAN , jugador del Cadet D de la segona divisió i que ha debutat amb l'equip en la segona part amb una molt bona actuació.

Els primers quinze minuts ha set un allau d'ocasions del Manlleu, sense poder aconseguir estrenar el marcador. En aquests primers minuts el Caldes ha obtingut la seva única ocasió clara del partit, millor dit, ocasió triple , però dos cops la defensa del Manlleu i finalment en JOAN ENRIC han pogut resoldre. Era qüestió de temps fins que en el minut 16 en GERE marca esplèndidament amb el cap el 1-0. Ja amb el marcador favorable al Manlleu el Caldes veu com no pot parar el bon joc local i en el minut 25 en VÍCTOR culmina una bona jugada d'equip iniciada per ell aconseguint el 2-0. La màquina del Manlleu no s'atura i en el minut 36 en GERE torna a trobar-se amb el gol  marcant el 3-0, resultat a la fi dels primers 40 minuts.

Canvis en la segona part per part del Manlleu, debuta en MAKAN. Molt aviat el Manlleu marcaria el 4-0, aquesta vegada d'un clar penal del porter visitant al VÍCTOR, ell mateix seria el encarregat de fer el gol. Lluny de canviar el panorama, el Manlleu tornaria a fer diana en el minut 53 (5-0), el seu autor seria el debutant MAKAN al culminar una bona passada d'en POL DE LA VIUDA. En el minut 61 en ROGER PALLÀS supera amb un tret creuat la ralla de gol i estableix el que seria el resultat definitiu de 6-0. Resultat curt vistes les ocasions clares del Manlleu, el possible penal al GERE en les acaballes del partit i, un gol de l'ANDREU no concedit, al entendre l'àrbitre que estava en posició de fora de joc.