dissabte, 25 de febrer del 2012

JORNADA 17
EL MANLLEU ASSOLEIX 100 GOLS EN 17 PARTITS !!!
AEC.MANLLEU-13 CF.STA.EULÀLIA RONÇANA-0
El Manlleu ha fet gala avui de la seva gran superioritat en aquesta categoria amb un recital de gols que, vistes les clares ocasions, han set encara pocs. Un Santa Eulàlia molt desencertat en totes les seves posicions ha vist com el Manlleu li passava per sobre amb un domini total.Cal destacar del partit d'avui la reaparició del PAU, després de la recuperació d'una lesió.
En la primera part el Manlleu ha marcat 6 dels 13 gols del partit. En el minut 4 en VÍCTOR inaugura el marcador amb el 1-0 i obra la porta de la golejada. En els minuts 13,22 i 27 en GERE marca tres gols fins arribar al 4-0. En ROGER PALLÀS amplia el marcador amb el 5-0 en el minut 32 i, en el minut 37 en MIKEL marca el 6-0. Amb aquest resultat s'arriba al descans.
En la represa, el Manlleu ha seguit el seu recital ofensiu aconseguint 7 gols més. En el minut 42 arriba el 7-0 obra d'en ANDREU. En GERE aconsegueix en el minut 53 el 8-0 i el seu quart gol en el partit.En el minut 64 en MIKEL marca el 9-0 i, quatre minuts després, en el minut 68 en ANDREU fa pujar el 10-0. En VÍCTOR marca el seu segon gol en el minut 70 i el 11-0. En el minut 72 ANDREU marca el 12-0 i el seu tercer gol. Durant el darrer minut del partit en EDU fa el definitiu 13-0 amb un gran gol i culmina el recital ofensiu de l'equip.