dissabte, 11 de febrer del 2012

JORNADA 16
..I MÉS..I MÉS...I MÉS MANLLEU !!!!
FC.CARDEDEU - 0  AEC.MANLLEU - 2

Inici de la segona volta de la competició en la que el Manlleu ha visitat a l'equip local de Cardedeu. El Manlleu s'ha presentat amb quatre baixes importants com les de l'AITOR, PAU, ANDREU i ÈRIC. Però els 14 jugadors convocats han minimitzat l'importància de les baixes amb un bon partit de futbol, seguint amb la bona línia de l'equip. Al front s'ha trobat un bon Cardedeu, disciplinat, ordenat i de futbol ràpid.

La primera part ha començat amb anades i tornades a les dues porteries, amb un Manlleu creador i un Cardedeu molt directa. La primera ocasió ha set pels locals amb un tret molt col.locat des de l'exterior de l'àrea en el que en JOAN ENRIC s'ha lluit desviant a corner. Però aquest avis ha fet posar les piles als jugadors osonencs i han començat a treballar el seu domini en el partit i, a començar a crear ocasions . En el  minut 14 en ROGER PALLÀS aconsegueix inaugurar el marcador amb el 0-1 després d'una bona jugada per la banda del NIL. Amb un joc de treball i seriositat el Manlleu ha continuat dominant i creant ocasions, el Cardedeu intentant sortir a la contra i amb alguna arribada amb poc perill. En el minut 23 en VÍCTOR marca el 0-2 amb un bonic gol de vaselina al observar al porter local avançat. Fins a la fi del primer temps el Manlleu ha pogut ampliar el marcador en diverses ocasions del GERE, en JORDI i en ROGER PALLÀS però amb el 0-2  hem anat als vestidors.

Si la primera part ha set de treball constant, en la segona, s'ha passat a controlar el partit per part del Manlleu. El domini ha set dels osonencs i en MIKEL ha pogut marcar en diverses ocasions, però la bona actuació del porter del Cardedeu i la mala sort ho ha impedit. El Cardedeu tant sols ha gaudit d'una ocasió a les acaballes del partit en la que la defensa del Manlleu ha tret sota els pals defensats aquesta segona part per en FERRAN.

Ha set un bon partit de futbol, amb dos estils diferents de futbol, però amb un joc poc travat i amb continuïtat, amb entrega i treball pels dos equips. Han fet gala de la posició que ocupen en la classificació.

El Proper dissabte es jugarà el partit ajornat de la Jornada 15 front al Caldes de Montbui al Municipal de Manlleu a les 11:00 hores.