diumenge, 29 de gener del 2012

JORNADA 14
EL LÍDER...NO AFLUIXA.
C.AT.VALLES -0  AEC.MANLLEU - 4

El Manlleu no afluixa. Nova victòria avui al camp del At.Vallès força treballada , amb domini clar del joc per part dels manlleuencs i amb moltes ocasions per ampliar encara més el resultat final.

El Manlleu s'ha trobat, com en el darrer partit a casa amb, un adversari tancat al darrera, intentant guardar la seva porteria i amb un sol jugador en atac i, això ha desencadenat  junt amb les oportunitats desaprofitades i les bones intervencions del porter local,  que el primer gol del Manlleu tardés en arribar. Però tot era qüestió de temps i, finalment, en el minut 49 en ROGER VERDAGUER marca el 0-1 de falta directa.

Amb el primer gol del Manlleu s'ha acabat amb la manca de sort en les seves arribades i, en el minut 54 en JORDI aconsegueix el 0-2. Les ocasions del Manlleu es van succeint i, en el minut 70 en MIKEL fa pujar el 0-3 i, sense donar temps de celebrar el gol d'en MIKEL, en GERE estableix el definitiu 0-4, era el minut 71.

Els numeres que porta l'equip a manca d'un partit per acabar la primera volta son espectaculars. Amb 14 victòries de 14, 42 punts de 42, 79 gols marcats i, tant sols 9 gols encaixats.  La diferència amb el segon és ja de 13 punts i amb el tercer de 14.